Protox HYSAN hssc 20 ltr
search
  • Protox HYSAN hssc 20 ltr
  • Protox HYSAN hssc 20 ltr

Protox HYSAN hssc 20 ltr

3.296,00 kr.
Ekskl. moms
Sidste elementer på lager

1125001
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Protox HYSAN hssc 20 ltr

Hysan
Hysan® er et specialmiddel til afrensning og desinfektion af skimmelsvamp. Derudover kan det bruges til en lang række andre formål som lugtfjernelse og desinfektion efter baktievækst og virus.

Hysan® kan påføres som traditionelt rengøringsmiddel. 

Indeklima

Hysan® efterlader ingen sundhedsskadelige kemiske rester på den behandlede overflade, jf. indeklima rapport. Der er derfor ingen begrænsning på det behandlede areals størrelse. 

Skimmelsvamp
Er der opstået misfarvning og vækst af skimmelsvampe, afvaskes den angrebne overflade med Hysan®. Eventuelt kombineres med mekanisk afrensning. Se mere om anvendelse af Hysan®.

Er der risiko for at det afrensede område igen opfugtes, kan det anbefales, at der forebygges mod fornyet skimmelvækst med ProtoxSkimmel. 

Lugtfjernelse
Dårlig lugt kan fjernes ved at gennemvæde/afvaske de berørte overflader. Der kan med fordel kombineres med AbScent-posen, som hænges op for fjernelse af restlugt. 

Bakterie - og virusdesinfektion
Hysan® er et effektivt desinfektionsmiddel mod alle former for bakterier og virus. Eksempler på anvendelse af Hysan er derfor mange. Fx. efter skybrudsskader med opstigende E. Coli inficeret kloakvand, desinfektion efter døde dyr/mennesker, desinfektion efter dueekskrementer, Legionella, Listeria, fugleinfluenza virus, Newcastle virus m.fl. 

Tågesprøjtning
Ved afvendelse af tågesprøjtning vil Hysan® have stor desinficerende effekt på luftbårne skimmelsvampesporer, bakterier og virus.
1125001
1 Enhed