Kategori: Klude

Aktive filtre

Klude

Denne kategori rummer et bredt sortiment af forskellige former for klude, der kan anvendes til mange typer rengøring både privat og professionelt. Kludene er alle nøje udvalgt med henblik på, at de skal kunne leve op til professionelle krav og standarder til rengøringsartikler. Vi ønsker ikke at skuffe vores kunder, når det gælder hverken kvalitet eller pris, hvorfor vi altid arbejder benhårdt på at finde de absolut bedste produkter til endnu bedre priser.

Rengøringsklude

er stadig et stabilt produkt hos private og erhverv, når det kommer til at fjerne snavs. På vores hjemmeside finder du lige præcis dette produkt. Selvom prisen på microfiberklude er højere end almindelig karklude, så anbefaler vi stadigvæk microfiberklude, da de holder længere og får opgaven ordnet hurtigere. Vi har blandt andet kluder fra Vileda og Nordisk Microfiber.

Hvilken rengøringsklud passer til netop din opgave?

Dit valg af rengøringsklude afhænger af, hvilken slags rengøringsopgave kluden skal bruges til.Microfiberklude er gode til aftørring af diverse overflader. Ifølge forskellige undersøgelser skulle microfiberklude fjerne flere bakterier end de almindelige fiberklude. Dét smarte ved microfiberklude er, at ved hjælp af kludens statiske elektricitet kan den suge støv og snavs op.

Almindelige fiberklude og karklude er i forhold til microfiberkludene ikke lige så hygiejniske eller effektive, men de er dog billigere.Derfor er almindelige fiberklude og karklude gode til gulvvaske eller trappevaske, hvor hygiejnen måske ikke er første prioritet. Karkludene kan bruges til diverse overflader og kan klare omkring 50 vaske. Gulvkludene derimod har en længere holbarhedstid, da de er mere slidstærke.

Forsiden