Kategori: Papirvarer

 • Håndklædeark C-Foldet

  Torks Universal Håndklædeark

  er perfekt til håndaftørring. De egner sig bl.a. til toiletter og køkkener på forskellige arbejdspladser og institutioner. Det er et godt valg til arbejdspladser, hvis du gerne vil spare penge. Håndklædearkene er kompakte, en giver plads til flere i opførsel.

  Torks Polypack

  kan hjælpe dig til at formindske forbyde af håndklædeark, da dispenseren kun giver et håndklædeark ad gangen. Håndklædearkene er også 2 lag og uden tryk. Udover ved papirerne kan formindske forbruget, så er håndklædearkene lavet af genbrugspapir. 

  cleanxpert.

 • Toiletpapir

  Papirvare

  Vi har et udvidet udvalg af forskellige størrelser på vores toiletpapir. Køber du til private brug i hjemmet, har vi toiletpapir i almindelig størrelse . Denne størrelse toiletpapir kan købes med rullestol på 19-46 meter højere efter din præferencer. Køber du til erhverv på en større arbejdsplads med højere trafik på toiletterne, har vi jumboruller og gigantruller, som passer til dispensere. Denne størrelse har den klare fordel, når meterprisen er den, og på grund af størrelserne skal den ikke skiftes ud lige så ofte. Uanset dette behov, har vi den størrelse størrelse til dig eller din virksomhed.  

  Udover toiletpapir sælger vi også andre papirvare som for eksempel aftørringspapir, håndklædeark og værkstedsruller. Hos Cleanxpert.dk kan du se vores butik udvalg af papirvare.

  Miljøvenligt toiletpapir

  Vores varierer sortiment af toiletpapir har også produkter til miljøbevidste. Uanset hvor af den omtalte mærker du vælger, kan du se toiletpapir med Danmarks officielle miljømærker. Svanemærket og EU-Blomsten betyder, at du er sikret og produkt, hvor der er taget hensyn til miljø under produktioner. De Svanemærkede varianter er uden tilsat parfume og egner sig derfor til allergikere.

  Om Toiletpapir

  Hos CleanXpert finder du et større udvalg af toiletpapir til dit firma. Skal du bruge almindelige toiletruller, ruller til dispensere har vi også det. Vi kan vælge både billet toiletartikler af fin standard kvalitet, vi har også toiletpapir af høj kvalitet til en fornuftig pris. Jeg ser på vores forskellige slags mærker som Lotus, Tork 

  mange af vores varer enten, Et lags, To lags eller Tre lags toiletpapir. Rigtig meget af vores toiletpapir er almindelige ruller som vi kender dem. Vi forhandler også store ruller som passer ind i papirdispensere. vores toiletpapir er miljøgodkendt

 • Køkkenruller

  Køkkenrulle

  køkkenrulle på CleanXpert Hos CleanXpert har vi købt ruller Din virksomhed skal bruge. Vi har altid gode tilbud og leverer over hele landet. Vores køkker ruller er forskellige kvaliteter fra ET, der hænger til # lags køkkenruller, så kvalitet er der i Top Du finder, kan du også købe svanemærkede køkkenruller, så det er muligt ved grave, der er tænker i miljøet. På CleanXpert kan du købe ind til hele Virksomhed, så du aldrig mangler noget til dette køkken eller badeværelse. Vi har også aftørringspapir.

  Bestilling

  dit toiletpapir, køkkenruller og vådservietter simpelt og nemt på vores webshop.Vi har et stort udvalg af toiletpapir, køkkenruller og håndpapir, så hvorfor giver vi, ved vi har den rette løsning til at grave og spise. Alle vores varer kan bestilles på vores webshop til både virksomheder og private.Hos CleanXpert har vi kun de bedste leverandøre. 

  varer

  Vælg mellem forskellige køkkenruller, håndklædeark og toiletpapir fra de bedste mærker. Vi har forskellig slag køkkenruller og toiletpapir. Du kan selv bestemme antal ark og lag, uanset hvad du vælger er kvaliteten altid i toppen.Vi har lige præcis det, du leder efter. Vi har varianter af køkkenruller, som passer til din præferencer og behov. Vi kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige køkkenrulle, som passer perfekt til dette behov og miljø.Vores hvide køkkenruller er et godt valg til vores økonomibevidste kunder. Det er en billigere slagge, mænd kvalitet og dens sugeevne er gud kvalitet. Vi har også både miljømærkede og svanemærkede køkkenruller til vores blotte miljøbevidste kunder.

 • Håndklæderuller

  Håndklæderuller

  er det rigtige at brug i eksempel restaurant eller køkkenerne, det er hurtig og nemt til brug af aftørring af overflader, rengøring af vask eller hurtig aftørring af håndfladerne. Håndklæderuller er perfekte til alle rengøringsopgaver. da de er nem måde at aftørre på. Fås i flere forskellige størrelser, lille og mellem og i forskellige kvaliteter. Se vores produkter og find de håndklæderuller, der passer til dit forbrug.

 • Håndklædeark V/Zig-Zag...

  Papirhåndklædeark

  Papirhåndklædeark eller bedre kendt som håndklædeark er utrolig vigtigt, når det kommer til god håndhygiejne. Håndklædeark erstatter gamle og beskidte håndklæder, og er derfor med til at stoppe spredningen af bakterier og vira. Papirhåndklædeark er en god løsning til arbejdspladsen, da almindelige håndklæder bliver brugt af mange over en periode, hvorimod håndklædearkene kun bruges én gang. At tørre sine hænder ordentligt er en stor del af god håndhygiejne, da bakterier spredes nemmere på våd hud end tør hud.

   Derfor forhandler vi et større sortiment af papirhåndklædeark.

  Vores udvalg består af papirhåndklædeark lavet af genbrugspapir eller nypapir. Vi har 1, 2 og 3-lags håndklædeark. Udover håndklædearkene så sælger vi også tilhørende dispensere, hvilket vi anbefaler at bruge sammen. Dispenseren som passer til håndklædearkene ved navnet Interfold, afgiver 1 ark ad gangen. Når dét ark er taget, trækkes et nyt ark ud til den næste bruger.

 • Håndklædeark...

  Håndklædeark

  Håndklædeark er det rigtige at  brug i eksempel  restaurant eller køkkenerne, det er  hurtig og nemt til brug af aftørring af overflader, rengøring af vask eller hurtig aftørring af håndfladerne. Håndklædeark er perfekte til alle rengøringsopgaver. da de er nem måde at aftørre på. Fås i flere forskellige størrelser, lille og mellem og i forskellige kvaliteter. Se vores produkter og find de håndklæderuller, der passer til dit forbrug.

 • Værkstedsruller

  vores værkstedsrulle

  er fremstillet af 100% nyfiber, som sikrer enmaksimal sugeevne.
  værkstedsrullerne har meget effektiv absorbering af både olie og vand, og holder også styrken, når papiret er vådt. Produktet er velegnet til steder, som fabrik værksted og andet grov rengøring der ønsker bedst mulig kvalitet, og suge effekt når det kommer til industriaftørringspapir.

  Værkstedsruller i top kvalitet

  CleanXpert har de bedste værkstedsruller og til en fornuftig pris skal du bruge værkstedsruller i en kvalitet der opsuger snavs og smuds skal du købe hos os vi har altid de værkstedsruller din virksomhed skal bruge. Se mere på linket og gøre en god handel.

 • Diverse Papirartikler

  Diverse Papirartikler

  hos cleanxpert har vi som sagt alle de papirartikler din virksomhed skal bruge. Og her under disversepapir artikler.

 • Affaldsbeholdere

  Affaldsbeholdere

  Her finder du vores udvalg af affaldsbeholdere. Vi forhandler affaldsbeholdere til indendørs og udendørs brug helt fra affaldscontainere til trådkurve. Vi har affaldsbeholdere udstyret med hjul, som gør indsamling af skrald meget nemmere. Vi har både affaldsbeholdere med og uden låg. Med større fokus på affaldssortering end aldrig før, er vi glade for at kunne tilbyde en stor variation af affaldsbeholdere. Affaldsbeholderne kan bruges til at sortere skrald, og vil derfor hjælpe med at holde styr på al affaldet. Med styr på skraldet og rengøring af din virksomhed, sikrer du dig en ren og nydelig arbejdsplads.

  Vores affaldsbeholdere er lavet i et robust materiale og er derfor ligetil at rykke rundt på, hvilket gør det nemt for alle at bidrage til sorteringen af skrald.

Der er 131 varer.

Viser 1-32 af 131 element(er)

Aktive filtre

Papirartikler

Der er ikke nogen grund til mangle papirvarer! Især ikke når du har med en professionel og velassorteret leverandør som CleanXpert at gøre. Vi forhandler et imponerende stort sortiment af flere forskellige typer papirvarer såsom håndklædeark, håndklæderuller, køkkenruller, toiletpapir, værkstedsruller, airlaide kvalitet, specialpapir m.m. Foruden selve papirvarerne kan du også købe praktiske og papirdispensere i flot design, her på www.cleanxpert.com. Sørg altid for at have nok papir på lager, ved løbende at bestille nye forsyninger her hos os.

Papir og aftrøingsklude

Uanset hvilken rengøringsopgave du skal have udført, vil vores specialdesignede klude og papir til aftørring - rengøring hjælpe dig med at få arbejdet hurtigt og effektivt udført. Med alt fra aftørringspapir til avancerede, kraftige rengøringsklude vil du altid finde de rigtige produkter til din rengøringsopgave. Vi levere over helelandet og er altid klar med gode og professionelle råd. Vi har mange års erfaringe inden for salg af produkter til rengørings branchen / ren og vedligehold. CleanXpert har de papirvarer alle seriøse rengørinsfirmaer, virksomheder, organisationer, institutioner, klubber bruger i dagligdagen som tilspecielle opgaver.

Kvalitet og papir

CleanXpert er en førende global virskomhed der sælger alt inden for rengørings udstyr, vi markedsfører, husholdningspapir og professionelle hygiejneprodukter vores paprivarer er af kendt mærker som Katrin, Tork, XIBU samt egen papirimport C-X-P. Som er de mest kendte og brugte mærker inden for papirvarer hvad enten det er aftøring eller til hygiejne brug. Vi sælger også, smukt designede, dispensere og andet tilbehør. Skriv eller ring for mere information. webshopcleanxpert.dk eller ring på +45 70222233