Kategori: Stiger

 • Skydestiger

  Skydestiger

  Vi har et bredt udvalg af skydestiger. Skydestiger lavet af træ, glasfiber og aluminium. De mest populære er vores skydestiger lavet af aluminium, som er nemme at rengøre og lette. Men en ulempe ved aluminiumsskydestiger er, at de er strømledende, derfor foreslår vi elektrikere at gå efter skydestiger af glasfiber. eller stiger som er godkendt Til El brug.

  Skydestiger funktion

  En skydestiger kan bruges til meget. Vi har stor efterspørgsel på skydestiger fra private husejere, som bruger skydestiger til bl.a. at plukke frugt, mand husgavlen og rense tagrenderne mm Men også mange håndværkere og malere bruger skydestiger til deres daglige opgaver på jobbet. 

  skydestiger til den rigtige opgave

  Når du leder efter en skydestige, hvad end opgaven er, så er det nødvendigt at overveje skydestigens højde. Højden af ​​din nye skydestige kommer naturligvis og på dens formål. Det gode ved skydestiger er, at de er justerbare, hvilket gør det nemmere at nå. Det er naturligvis en god idé at overveje, hvad skydestigen skal bruge til lige nu og her, men også til fremtiden, så din skydestige har den perfekte højde til alle opgaver og derefter vælge om skydestigen skal være i 2 eller 3 dele. I forhold til enkelte stiger, så er skydestiger et langt bedre valg, da de kan indstilles til opgaven og er nemmere at transportere, da de jo kan foldes sammen. 

  stiger

 • Wienerstiger

  Wienerstige

  wienerstige er populær, Da den kan stå frit og kan derudover bruges fra begge sider til forskningen Almenenlige stiger, som kun kan bruges fra den ene side. En wienerstige kan starte med i et lokalt eller i gaden, uden støtte. Så wienerstigen er meget effektiv ved eksempel. Vinduespudsning hvor stigen ikke kan stå på en væg eller anden fri arbejde. Hvor stigen ikke kan stå på af det emne mand evt. arbejder på.

  wienerstige og højde

  wienerstige få i mange forskellige højere, og skal passere til det opgav du skal bruge stigen til. Og det er inde for de sikkerhedsregler der er foreskrevne. Så westernstigen må være lavet til opgaven  En måde at finde den korrekte højere højde på din videnskab er ved at måle på mod loftet Stå fra din arm og op til loftet, er den afstand der skal være fra underlag til trinet, du går på. kvalitetsstiger og westernstiger er hvad vi sælger ved CleanXpert og wienerstigerne har mange unikke anvendelsesmuligheder.

  Vinduespudser

  En fritstående wienerstige er et godt alternativ, når der skal bruges og stige til din vinduespudser og det godt som indendørs som udendørs. Den kan flyve rundt og samtidig føles stabil ved hjælp af nok til at stå på, uden problemer wienerstiger af træning, der er noget, man bør undgå, at det hurtigt bliver vakkelvorne og ustabil uanset. En stige, bør altid holder ren. Er stigen smurt ind i skidt eller snavs, kan det forsage og styre fra eksempel store højere. Wienerstiger kan få til fornuftige priser, og skal stige mellem forskellige opgaver, der er denne type wienerstige, der er vigtig valg. Foruden ved den anvendte i mange forskellige situationer, den effektive ved den anden. Wienerstiger er nem ved gemme væk derfor betegnes den som en køkkenstige.

  Stiger

 • Trappestiger

  Trappe Stiger

  Hos CleanXpert kan du finde trappestiger, som f.eks. Kan give opgaver i hjemmet som ved mand eller gør leje. Det gode ved en trappestige er, at de kun har 2-5 trin. Det øverste trin er større ende de andre, hvilket gør det bare stabilt ved stå på. Heldigvis har vi sammenklappelige versioner af alle vores trappestiger, så du undgår at bruge til meget plads til opbevaringen af ​​trappestigen. Udover trappestiger har vi også køkkenstiger. Vi har køkkenstiger, som er udstyret med gummibelægning, hvilket gør trinene skridsikre. Køkkenstigerne kan bruges til at nå højtplacerede ting eller skifte pære. Det er en god stige til hjemmet, da de skridsikre trin virkelig hjælper til at kunne bruge begge hænder til f.eks.ved løfte tunge ting ned fra et højt skab.

  Skamler

  Udover stiger har vi også et mindre udvalg af skamler og sammenklappelige skamler. Skamler egner sig specielt til børn, der gerne vil være med i køkkenet eller til at nå kopperne på øverste hylde. 

  Stiger

 • Stigetilbehør

  stige tilbehør

  hos CleanXpert har vi også stige tilbehør som eksempel skrid klosser og ander gummi til stiger.

Der er 24 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Aktive filtre

 Stiger

Danmarks bedste udvalg

Professionelle stiger til eksempel håndværkere, vinduespudsere, skorstensfejere og privatbrug. Vi har Danmarks største udvalg af stiger, arbejdsskamler, teleskopstiger, arbejdsbukke og trappestiger. CleanXpert samarbejder med de førende producenter som Dirks og Silkeborg Stigefabrik, vi har stor erfaring inden for salg af stiger samt stigebrug og leverer over hele landet.

Populære stigetyper

Stiger er jo et meget simpelt produkt og i forskellig kvalitet. Men dykker ned i de mange muligheder der findes, kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde frem til den helt rigtige type stige. Vi guider dig igennem siden, med billeder og tekst, af vores stiger så du hurtigt og nemmere kan finde den stige som dækker dit behov.

Cleanxpert og stiger.

Udover forhandling af rengøringsprodukter har vi i cleanxpert.dk samlet Danmarks bedste udvalg af spidsstiger, teleskostiger, arbejdsskamler, trappestiger, enkeltstiger og wienerstiger. Er du på udkig efter en stigeløsning, og er du usikker på hvilken løsning, der vil være den bedste for dig, er vores kundeservice klar med professionel rådgivning, så du får den helt rigtige stige. Om du søger en spidsstigestige eller en trappestige til vinduespudsning, har vi den helt rigtige løsning.

Stiger

Her hos CleanXpert bryster vi os af at kunne levere alt i udstyr til alle typer rengøring. Har du brug for at komme op i højden - for eksempel i forbindelse med vinduespudsning - har vi et godt udvalg af stiger herunder, du frit kan vælge mellem. Har du et meget specifikt ønske til den stige, du står og mangler, er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 22 22 33. I de fleste tilfælde finder vi en tilfredsstillende løsning på alle henvendelser - også når det gælder stiger.