Stiger

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Stiger There are no products in this category.

 Stiger

Danmarks bedste udvalg

Professionelle stiger til eksempel håndværkere, vinduespudsere, skorstensfejere og privatbrug. Vi har Danmarks største udvalg af stiger, arbejdsskamler, teleskopstiger, arbejdsbukke og trappestiger. CleanXpert samarbejder med de førende producenter som Dirks og Silkeborg Stigefabrik, vi har stor erfaring inden for salg af stiger samt stigebrug og leverer over hele landet.

Populære stigetyper

Stiger er jo et meget simpelt produkt og i forskellig kvalitet. Men dykker ned i de mange muligheder der findes, kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde frem til den helt rigtige type stige. Vi guider dig igennem siden, med billeder og tekst, af vores stiger så du hurtigt og nemmere kan finde den stige som dækker dit behov.

Cleanxpert og stiger.

Udover forhandling af rengøringsprodukter har vi i cleanxpert.dk samlet Danmarks bedste udvalg af spidsstiger, teleskostiger, arbejdsskamler, trappestiger, enkeltstiger og wienerstiger. Er du på udkig efter en stigeløsning, og er du usikker på hvilken løsning, der vil være den bedste for dig, er vores kundeservice klar med professionel rådgivning, så du får den helt rigtige stige. Om du søger en spidsstigestige eller en trappestige til vinduespudsning, har vi den helt rigtige løsning.

Stiger

Her hos CleanXpert bryster vi os af at kunne levere alt i udstyr til alle typer rengøring. Har du brug for at komme op i højden - for eksempel i forbindelse med vinduespudsning - har vi et godt udvalg af stiger herunder, du frit kan vælge mellem. Har du et meget specifikt ønske til den stige, du står og mangler, er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 22 22 33. I de fleste tilfælde finder vi en tilfredsstillende løsning på alle henvendelser - også når det gælder stiger.