Kategori: Elartikler

 • Pærer

  Vi har et stort udvalg af pære på vores webshop CleanXpert.dk. Vi har bl.a. LED, Halogen og dekorative pære.

  Farvegengivelse.

  Inden du vælger en pære, er det vigtigt at kende begrebet RA. RA betyder hvor godt lyset er til at gengive farver. Dagslys har en RA på 100, hvilket vil sige, at lyset gengiver farver perfekt. Halogenpærens RA ligger på 99 og en LED pære ligger ofte mellem 80-95. Til vores private kunder anbefaler vi en pære med en RA på minimum 80. LED pære er populære bl.a. på grund af deres længe levetid. I forhold til andre pære angives en LED pære i Lumen og ikke Watt. LED pære er perfekte til udendørs brug, da de lysets levetid holder i lang tid. Det er dog en dyrere pære, men da pæren sjældent skal skiftes taber brugeren ikke penge på LED pæren.Vi anbefaler LED pære i farven warm White og med en RA på minimum 80 for at undgå et koldt hvidt lys. En af de eneste ulemper ved LED pæren er, at dens RA er lavere end en halogenpære.

   LED pærer 

  Udover det har vi også den klassiske halogenpære. Halogenpærer har en RA på 99, hvilket betyder at halogenpærerne gengiver farven næsten perfekt og giver et varmere og mere behageligt lys.Halogenpæren har den fordel, at den er billigere, men til gengæld har den en kortere levetid end en LED. Vores udvalg af halogenpære består af Philips, Gubi, Dura Lamp, Flos, e3light, GN m.mVi har også et udvalg af dekorative pære, da pæren ofte er synlig hos mange moderne lamper. Vi har smukke og farverige pære i LED og Halogen fra mærker som Plumen, Tivoli Lights, Philips, Tala, e3light, Megaman og mange flere.

  Andre pærer

  Hos CleanXpert har vi en kollektion af pære, som er helt specielle. Nemlig samarbejdet mellem Philips og Apple. Samarbejdet hedder Philips Hue og beskrives som fremtidens lys. Det specielle ved Philips Hue er, at pærerne er forbundet til en app, så du selv kan indstille lyset. I stedet for at skulle købe forskellige farvede pære eller en pære med timer og dæmper til, samler Philips Hue alle dine behov i en pære. Philips Hue pæren har et kæmpe spektrum af farver til ethvert humør. Hvis du ikke allerede er overbevist om, at Philips Hue er fremtidens lys, så har Philips Hue den specielle egenskab, at du kan indstille dit lys til at tænde og slukke på specifikke tidspunkter, når du ikke er hjemme.Vi har en række forskellige fatningsstørelser såsom E14, E27, GU10 og G9. Vi har også de mere unikke fatningsstørrelser som G23, GU5.3 og R7S.

  Vi sælger også glødepærer, energibesparende pærer og lysstofrør.

 • Armaturer

  Armaturer

  På denne side kan du købe flere forskellige former for armaturer til de elartikler, vi forhandler her hos CleanXpert. Vi fører de mest gængse former for armaturer til el, men mangler du et specifikt produkt, er vi altid mere end villige til at forsøge at skaffe det til dig gennem vores tætte samarbejde med vores forskellige leverandører. Ring til os på tlf. 70 22 22 33. Så vil vi i langt de fleste tilfælde kunne finde en fornuftig løsning, der er tilfredsstillende for alle involverede parter og til en helt fair pris.

 • Kompaktrør

  Kompaktrør

  aktrørPå denne side finder du vores store og flotte udvalg af forskellige former for kompaktrør til blandt andet loftsbelysning. Tager man sig af rengøringsopgaverne i virksomheder og kontorer, er mindre vedligeholdelsesopgaver såsom at skifte pærer i lamperne ofte et medfølgende ansvar. Derfor forhandler vi her hos CleanXpert et stort udvalg af blandt andet kompaktrør og andre elartikler og pærer, som du kan bruge i forbindelse med disse arbejdsopgaver.

 • Led

  LED pærer bliver mere og mere populære, fordi de bruger mindre energi, men samtidig giver god og jævn belysning. Her hos CleanXpert forhandler vi et skønt udvalg af pærer af denne type til stort set alle typer lamper. Vores samlede sortiment af elartikler er imponerende stort, og udvalget af LED pærer udgør en væsentlig del heraf. Vælg mellem de forskellige modeller og varianter herunder og vær garanteret god belysning alle steder. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du som altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 22 33.

 • Diverse elartikler

  Diverse elartikler

  I denne kategori finder du vores diverse elartikler. Det være sig praktiske forlængerledninger, du kan bruge i forbindelse med maskinrengøring, hvor maskinens egen ledning ikke rækker tilstrækkeligt. Vælg mellem forlængerledninger i flere farver og længder i sortimentet af diverse elartikler herunder. Vi kan stå 100 procent inde for kvalitet såvel som sikkerhed på alle de produkter, vi forhandler her hos CleanXpert. Du finder dem til markedets absolut bedste priser på vores professionelle webshop.

 • Energibesparende pærer

  Energibesparende pærer

  Skifter man almindelige pærer ud med energibesparende pærer, kan der virkeligt være mange penge at spare i længden. Her hos CleanXpert forhandler vi et solidt udvalg af forskellige pærer i denne kategori, som bruger mindre energi og dermed er billigere i drift. Pærerne giver et rigtigt godt og jævnt lys og findes i flere styrker, typer og størrelser i sortimentet herunder. Vi kan som altid stå 100 procent inde for kvaliteten på de produkter, vi forhandler her hos CleanXpert.

Der er 30 varer.

Viser 1-30 af 30 element(er)

Aktive filtre

3075

Pære HQL 125 W

119,95 kr.
There are not enough products in stock

Her hos CleanXpert

kan du købe alt i moderne Elartikler såsom LED pærer - armaturer og flere diverse Elartikler. Vi samarbejder med markedets bedste producenter for at kunne tilbyde dig en så høj grad af kvalitet som muligt.

kvalitet

Vi har i over 14 år forhandlet el-artikler til erhverv og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du forvente det bedste af det modtagne produkt, men også af vores kundeservice.

Elartikler

Her finder du din nye pærer, armaturer, kompaktrør, Led samt alt andet tilbehør.

Service

Det er nemt at handle hos cleanxpert.dk og vi er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Du kan forvente en tryg og sikker handel med hurtig levering af el-artikler i topkvalitet.
Alle kan handle hos os, både ejendomme, virksomheder og offentlige institutioner.

Har du spørgsmål til vores produkter og Elartikler, er du altid mere end velkommen til at sende os en mail eller ringe på tlf. 70 22 22 33. Så finder vi sammen frem til en løsning, der dækker dine professionelle behov.