Kategori: Toiletpapir

Der er 32 varer.

Viser 1-32 af 32 element(er)

Aktive filtre

Papirvare

Vi har et udvidet udvalg af forskellige størrelser på vores toiletpapir. Køber du til private brug i hjemmet, har vi toiletpapir i almindelig størrelse . Denne størrelse toiletpapir kan købes med rullestol på 19-46 meter højere efter din præferencer. Køber du til erhverv på en større arbejdsplads med højere trafik på toiletterne, har vi jumboruller og gigantruller, som passer til dispensere. Denne størrelse har den klare fordel, når meterprisen er den, og på grund af størrelserne skal den ikke skiftes ud lige så ofte. Uanset dette behov, har vi den størrelse størrelse til dig eller din virksomhed.  

Udover toiletpapir sælger vi også andre papirvare som for eksempel aftørringspapir, håndklædeark og værkstedsruller. Hos Cleanxpert.dk kan du se vores butik udvalg af papirvare.

Miljøvenligt toiletpapir

Vores varierer sortiment af toiletpapir har også produkter til miljøbevidste. Uanset hvor af den omtalte mærker du vælger, kan du se toiletpapir med Danmarks officielle miljømærker. Svanemærket og EU-Blomsten betyder, at du er sikret og produkt, hvor der er taget hensyn til miljø under produktioner. De Svanemærkede varianter er uden tilsat parfume og egner sig derfor til allergikere.

Om Toiletpapir

Hos CleanXpert finder du et større udvalg af toiletpapir til dit firma. Skal du bruge almindelige toiletruller, ruller til dispensere har vi også det. Vi kan vælge både billet toiletartikler af fin standard kvalitet, vi har også toiletpapir af høj kvalitet til en fornuftig pris. Jeg ser på vores forskellige slags mærker som Lotus, Tork 

mange af vores varer enten, Et lags, To lags eller Tre lags toiletpapir. Rigtig meget af vores toiletpapir er almindelige ruller som vi kender dem. Vi forhandler også store ruller som passer ind i papirdispensere. vores toiletpapir er miljøgodkendt