Kategori: Svanemærket varer

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

CleanXpert har en serie af svanemærkede rengøringsmidler.

Svanemærkede rengøringsmidler er ofte forvekslet med økologiske produkter. Økologiske produkter relateret til det enegelske ord økologiske. Svanemærket og økologiske produkter er der fra samme samme sag - de er miljøvenlige. Svanemærkede produkter er fremtrædende til daglig eller jævnlig rengøring, mænd skal bruge brug af rengøringsmidler til hoved- og grundlæggende drift er du ugyldige til benytte stærkere rengøringsmidler som ikke er svanemærket

Svanemærkede

rengøringsmidlerHos Cleanxpert har vi et stort udvalg af svanemærkede rengøringsprodukter, primært tiltænkt professionelle brugere. Alle vores svanemærkede produkter er stærkere koncentrationer. Eksempelvis vil én liter af vores universalrengøringsmiddel resultere i hele 50 liter brugsopløsning. Du kan købe vores svanemærkede produkter, jeg har 1 liter flasker samt i 5 liter dunke velegnet til dosering i eksempelvis rengøringsrum via doseringspumpe. På den måde undgår du overdosering, samtidig med at du skåner miljøet, cleanxpert har alle de godkendte produkter inden for det svanemærkede. 


Virksomhedens CSR

Corporate Social Responsibility - ofte blot for kort CSR - informere om, hvordan man kan drive sin virksomhed samfundsmæssige korrekte og bæredygtige. Det har siden 2008 blev elsket, i større virksomheder skal beskrive, hvad de gør i forhold til CSR i deres årsrapport og dette har smittet af små og mellemstore virksomheder. Jeg forholder mig til CSR, er relevant for mange virksomheder, og der er en arbejdsmetoder til mindst deres miljøbelastning ved rengøring. Dette dækker alt fra i mindske behov for vand og rengøringsmidler, mænd også, ved at vælge rengøringsmidler med et minimum af anledning af vandmiljøet. Benytter din virksomhed miljømærkede rengøringsmidler, med svaner eller EU-blomsten, der er oplagt på arbejdsmarkedet i CSR-strateg. 

Vi er eksperter i miljøvenlige rengøringsmidler

Har du spørgsmål i forhold til svanemærkede rengøringsmidler som du skal bruge, sidder vi klar til at hjælpe dig. Det koster selvfølgelig ikke noget ved søge råd og vejledning hos Cleanxpert, men der kan være rigtig mange penge til rådgivning ved hjælp af den rette rengøringsmidler.

Rengøringsopgaven.

Ved valg af rengøringsmidler bør man vurdere rengøringsopgaven og finde de bedste midler og produkter til opgaven. Det er ikke nødvendigt med et stort udvalg af rengøringsmidler. Mange opgaver løses med et universalrengøringsmiddel, en kalkfjerner, et professionelt opvaskemiddel samt et godt alkalisk produkt til fordel for olie, fedt og fastiddende snavs. Har man en overflade, der kræver plejefilm, bør man have et vaskeplejemiddel. Til grund eller hovedrengøring skal man vælge et grundrengøringsmiddel med pH værdi over 8.

forsiden