Kategori: Vindues- & Glasrenseprodukter

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Glasrens og vinduesrens

CleanXpert anbefaler ved Når du skal vaske eller pudses vinduer er en vinduesrens på spray og nem måde at gøre det i forhold til at stille og bruge sæbe og vand. Da der er eksembel, der ikke findes produkter i der af hjælper aftørring af vinduet efter vaske og som så der nemt laver striber på uhøflige. bagefter ved at anvende en rudeskraber og tørre efter med en klud. Eller papir.

Hvad bruger glasrens til

Glasrens er det bedste produkt, når vi snakker om vinduesrengøring. Da den hurtige opløser snavs og skidt, som hurtigt kommer til sidde på et vindue. Det kan også være fedtfinger, der kan lave udtryk for, at siderne kan gå hurtigt hurtigt på din uhøflige. Få nogle opløser det snavs og fedt. Det vil efterlade din uhøflige hud og ren, Vinduesrens kan bruges til universalrengøringsmiddel, Det kan også bruge til en ren fliser og klinker. Kogeplader og meget andet.

Glasrens og effektivitet

Glasrens kan bruges til rengøring af glas, som glasplader og glasdøre, mænd kan også bruges til computerskole og på smartphones./ Mobiltelefoner Glasrens kan bruges på alle overflader, der kan tåler vand og kan også bruges på mange forskellige glasglas. Du kan spraye en bande i indersiden af ​​dit emne, hvis der er tvivl om, overfladen kan tåle glasrens. Vi har glasrens der registreret under EUs miljømærkeordning. Og han er derfor fuldstændig lovlig på alle måder.Og miljøvenligt hos CleanXpert går vi op i at bruge sunde og miljøvenlige produkter som overholder kravende så vidt så muligt det er ikke altid lige nemt da noget snavs er svært at fjerne.