Kategori: Dispensere

 • Sæbedispensere

  Sæbedispensere

  På denne side kan du se de mange flotte og praktiske sæbedispensere, du har valgt at vælge mellem til det offentlige og private firma her på CleanXpert webshoppen. Det er vigtigt, ved hygiejnen omkring håndvasken er i orden, hvorfor kvalitetsfulde sæbedispensere som dem, du finder i sortimentet nedenfor, er at foretrække. En leverandør som Tork-gearprodukter og dispensere i en garanteret høj kvalitet. Se selv næste på udvalget af sæbedispensere nedenfor.

  Sæbedispensere og Hygiejne 

  Hos CleanXpert.dk har vores kunder mange muligheder for at vælge og kombinere sæber, sæbedispensere og pumper til deres eget behov. Vi har især et godt udvalg af nydelige sæbedispensere til diverse institutioner og arbejdspladser, såvel som til private. Du finder alt, hvad du skal bruge på vores hjemmeside. Hvis du synes, at badeværelset har brug for ændringer eller hvis du er træt af at se på sæbebeholderen. Eller hvis du blot kunne tænke dig at prøve noget nyt, så har vi hvad du skal bruge!

  Fritstående eller monteret

  Udover det så kan du også vælge imellem sæbedispensere til væggen eller fritstående sæbedispensere. En fritstående sæbedispenser er bedre til private, hvorimod en vægmonteret sæbedispenser er bedre til erhvervet. De fritstående sæbedispensere er til dig, der gerne vil kunne se din sæbe. Sæbedispenseren til væggen er en god løsning til dig, der gerne vil have din sæbe et bestemt sted eller hvis du har brug for en større mængde af sæbe til f.eks. en arbejdsplads. Den monterede sæbedispenser er nem at montere. Vores udvalg består af forskellige sæbedispensere med pumpehoveder, doseringer og diverse pumpehoveder. Genopfyldningen af din sæbedispenser er nemt og hurtigt.

 • Papirdispensere

  Papirdispenser 

  Hos CleanXpert har mangfoldig papri dispenser. om det drejer sig om lille eller stor, så findes der altid og papir dispenser der kan passe ind i lige netop din virksomhed. Det kunne være på et toilet eller i kantiner og alt efter hvor en bruger og overflader der skal bruges vi erfaringerne til at grave den helt rigtige papir dispenser. Eksempel og slanke modeller, der vil passe godt ind i et område hvor pladsen stiller kraft. Hendes får en elegant papir dispenser i et smalt design. Som så ikke fylder så meget. Det er vigtigt ved din papirdispenser, der har det rette mål som brugeroverfladen fungerer perfekt til at spise medarbejdere eller kunder.

  Papirdispenser Til det ret program

  papirdispenser i kantinen. Hvor det er vigtigt at holde hygiejnen helt i top. De glatte overflader på Tork papirdispenserne gør det utroligt nemt ved at holde overfladen leje og man minimere der ved bakteriespredning. en vægdispenser i kantiner eller køkkenet kan med fordel fås i mange varianter. vælg en en af ​​de mange flotte borddispensere fra vores butik udvalg. Borddispenserne har samme s 'en-ad-gangen' bruger overflade, som reducerer papirforbruget og dermed omkostningerne til din virksomhed i aftørringspapiret. nogle dispensere har indikatorer der viser om der skal fyldes papir på. Hos CleanXpert kan du også købe aftørringspapir til dispenser.Vi er en af ​​Danmarks før rengøringsgrossister og har også et stort udvalg af dispensere til sæbe og toiletpapir. At have servietter, håndservietter og toiletpapir i papirdispensere er ofte og blot hygiejnisk og økonomisk løsning. Derfor forhandler vi og godt udvalg af flere forskellige papirdispensere hendes hos CleanXpert. En af de absolut førende leverandører af dispensere til papirprodukter er Tork, som vi har et tæt samarbejde med hende på CleanXpert. Gennem deres produkter og papirdispenser kan vi tilbyde dig og højere grad af kvalitet til ganske fair priser.Find den rigtige papirdispenserVi har et stort sortiment af papir og tilhørende dispensere. Papirdispenserne kan blive brugt i køkkener, toiletter, arbejdspladser og i industrielt miljø. Det er vigtigt at finde ud af, hvor slagger du har brug for. Så du får det bedste match mellem papir og dispenser. Under kan du læse mere om vores dispensere: 

  Centerfeed Dispensere

  Centerfeed dispenseren er anderledes end de klassiske dispensere, da papiret udtrækkes som en rulle i stedet for et ark. Med denne type dispenser er det nemmere ved at trække et større beløb af papir ud af dispensere. Denne dispenser er bedst egnet til overfladeaftørring på grund af papirers store sugeevne. Papiret kan hund også bruges til håndaftøring, men papirets grundige sugeevnen kan føre til overforbrug.Dispensere til håndklædearkHåndklædeark er gode til håndaftørring ofte i køkken- eller toiletmiljøer.Vi har både automatiske og manuelle dispensere, som passer til håndklædeark. De automatiske modeller er indbygget med en sensor. Disse modeller er gode til at forme papirforbruget og samtidig være hygiejnisk end manuelle papirdispensere. Ved hjælp af de manuelle modeller trækker du selv papiret ud, hvor den automatiske hiver du og stykke papir ud ad gangen.

  Forsiden

Der er 61 varer.

Viser 1-32 af 61 element(er)

Aktive filtre

Dunk og pumpeflasker - Dispenser

Vi har et godt sortiment af flydende håndsæbe i en række kategorier. Herover skal du vælge, hvorvidt du ønsker din flydende håndsæbe i dunk, pumpeflaske eller sæberefill til dispenser. Vores sortiment er bredt og tilbyder kendte mærker som Tork, Katrin, soft care Line, og Brightwell, som er nogle af de bedste og mest brugervenlige mærker på marked. Så vi har rig mulighed for at opfylde dit behov for Dispensere.

Affaldsspand - Catering

Hos Cleanxpert har vi naturligvis også affaldsspande i forskellige størrelser eksempel en robust, grå 60 liters plastspand med målene 28x53x58 eller Affaldsspand med vippelåg 50 liter, som passer ideelt til skoler, cafe eller Restaurant eller Affaldsspand med vippelåg som er en plastspand på 25 liter.

Dispenser - papir

Se også vores udvalg af dispensere til centerruller, værkstedsruller, håndaftørringspapir, toiletpapir, næsepapir m.m. Find de papirdispensere din virksomhed har behov. CleanXpert har flere dispensere, både elektroniske som er berøringsfrie med sensor samt manuelle dispensere. Vi udbyder nogle af de kendte mærker som Tork og Katrin. Husk at købe papir med, der passer til den dispenser du vælger. Lav en CleanXpert dispenseraftale, hvor du er fritstillet med hensyn til valg af papir, sålænge det er købt hos CleanXpert. Hos Cleanxpert finder du papirdispensere til alle formål og brug. Vi har også hurtig levering.