Dispensere

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Dispensere Der er 8 varer

Viser 1 - 8 af 8
Viser 1 - 8 af 8

Dunk og pumpeflasker - Dispenser

Vi har et godt sortiment af flydende håndsæbe i en række kategorier. Herover skal du vælge, hvorvidt du ønsker din flydende håndsæbe i dunk, pumpeflaske eller sæberefill til dispenser. Vores sortiment er bredt og tilbyder kendte mærker som Tork, Katrin, soft care Line, og Brightwell, som er nogle af de bedste og mest brugervenlige mærker på marked. Så vi har rig mulighed for at opfylde dit behov for Dispensere.

Affaldsspand - Catering

Hos Cleanxpert har vi naturligvis også affaldsspande i forskellige størrelser eksempel en robust, grå 60 liters plastspand med målene 28x53x58 eller Affaldsspand med vippelåg 50 liter, som passer ideelt til skoler, cafe eller Restaurant eller Affaldsspand med vippelåg som er en plastspand på 25 liter.

Dispenser - papir

Se også vores udvalg af dispensere til centerruller, værkstedsruller, håndaftørringspapir, toiletpapir, næsepapir m.m. Find de papirdispensere din virksomhed har behov. CleanXpert har flere dispensere, både elektroniske som er berøringsfrie med sensor samt manuelle dispensere. Vi udbyder nogle af de kendte mærker som Tork og Katrin. Husk at købe papir med, der passer til den dispenser du vælger. Lav en CleanXpert dispenseraftale, hvor du er fritstillet med hensyn til valg af papir, sålænge det er købt hos CleanXpert. Hos Cleanxpert finder du papirdispensere til alle formål og brug. Vi har også hurtig levering.