Autobørster

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Autobørster Der er 13 varer

Viser 1 - 13 af 13
Viser 1 - 13 af 13

På vores webshop

finder du forskellige slags børster. Vi har vaskebørster som f.eks. kan bruges til at vaske en bil, opvaskebørster, koste og specialbørster til at rengøre de mindste steder. Vi har børster til både ude- og indendørs brug.

Udover at have forskellige børster,

så har vi selvfølgelig også skafter til børsterne. Vi har korte, lange og teleskopskafter alt efter dette behov. Du kan også finde børster med vandgennemløb på vores hjemmeside eller vand- og sæbebeholder til din vaskebørste ..  

Vi har både vaskebørster

med stive hår til at vaske fælge eller andet stædigt snavs og blødere børster til nænsomme opgaver. Vaskebørster med bløde hår er særlige gode til aluminiumsfælge. 
 Vores mikrofiberkludering er et af vores mest populære produkter til aftørring og polering. Mikrofiberkludene kan bruges til alt fra at pudse glas til at polere din bil. Vi har både mikrofiberklude og mikrofiberhandsker. Mikrofiberhandskerne kan sagtens bruges som klude.