Kategori: Nylonprodukter

 • Svampe

  Svampe

  Hos CleanXpert kan du købe skuresvamp over vores netshop vi har altid og masser af gode tilbud på eksempels skuresvampe og alm svampe. Alle vores svampe er i en professionel kvalitet og vi har altid et stort udvalg af lige netop de svampe du skal bruge. Udvalg er bedre end dem køber i supermarkedet. Der er flere Fordele ved købe skuresvampe ved CleanXpert. vores udvalgte er målrettet i virksomheden vi har de bedste skuresvampe til en fornuftig stykpris.

  skuresvampe

  Vi giver skuresvampe og andet rengøringsudstyr fra dag til dag. Og er altid klar med råd og vejledning fra vores dygtige medarbejder med mange års erfaring inde til rengøringsudstyr. Og vi er altid med på det sidste nye ingen til rengøringsudstyr. Som eksempel de sidste nye natur skrue svampe som nogen fortrækker ved at bruge frem for den gamle skure svampe se blot på vores hjemmeside og lav og gud handel.

 • Rondeller

  Materialet som vores rundteller er produceret af er særligt udvalgt til imødegå de høje kvalitets- og miljøkrav som stilles på det europæiske markerede markeret. Rondellerne er fabrikeret 100% af genanvendt polyester. Polyesteren stammer fra genanvundne PET-flasker .

  Rondel Hvid

  Hvide rondel er velegnet til polering af natursten og af polishbehandlede kløfter, voksebehandlede kløfter og olierede kløfter. Hvide rondeller laver ikke ridsefri og kan bruges på den sarte golf. Hvid rondel indeholder ingen slibemiddel.

  Rondel Rød

  Røde rondeller kan bruges til daglig gulvvask som glatte kløft i natursten, linoleum og beton. Rød rondel indeholder 35% slibemiddel.

  Rondel Grøn

  Grøn rondel er lund og kan ridse sarte golf. Grønne rondeller kan bruges til at opskure fra hårde kløbere, til at fjerne polsk med og til gulvvask på meget besked hårdt til at udføre kugle. Grønne rondeller benyttes også til rengøring af trægulve, hvor slibninng ikke e rnødvendig, inden for genoliering. Grøn rondel indeholder 35% slibemiddel

  Rondel Brun

  Den Brune rundtel er meget grov og har stor slibeeffekt, kan bruges til ved opskure og fjerne fjernelse fra polsk betongulve og golf med en meget hård overflader. Brune rondeller benyttes også til rengøring af trægulve, hvor slibninng ikke e rnødvendig, inden for genoliering. Brun rondel indeholder 40% slibemiddel.

  Rondel Sort

  Den Sorte rondel er meget grov og har meget slibeeffekt, de kan bruges til ved opskure fra betongulve og gulve med en meget hård overflader. Brun rondel indeholder 50% slibemiddel

Der er 109 varer.

Viser 1-32 af 109 element(er)

Aktive filtre

4749

Tavlesvamp Gul

12,95 kr.
There are not enough products in stock

Nylon er et super praktisk og effektiv materiale, når det gælder rengøringsartikler. Materialet er slidstærkt og nemt at manipulere, hvorfor du finder flere spændende nylonprodukter i sortimentet nedenfor. Vores udvalg af nylonprodukter rummer blandt andet rondeller, slibenet og forskellige svampe. For effektiv rengøring er det altid anbefalelsesværdigt at kigge hele sortimentet af rengøringsartikler igennem her hos CleanXpert. Vi tilbyder lave priser og høj kvalitet samt kompetent service.