Kategori: Papirdispensere

Der er 36 varer.

Viser 1-32 af 36 element(er)

Aktive filtre

Papirdispenser 

Hos CleanXpert har mangfoldig papri dispenser. om det drejer sig om lille eller stor, så findes der altid og papir dispenser der kan passe ind i lige netop din virksomhed. Det kunne være på et toilet eller i kantiner og alt efter hvor en bruger og overflader der skal bruges vi erfaringerne til at grave den helt rigtige papir dispenser. Eksempel og slanke modeller, der vil passe godt ind i et område hvor pladsen stiller kraft. Hendes får en elegant papir dispenser i et smalt design. Som så ikke fylder så meget. Det er vigtigt ved din papirdispenser, der har det rette mål som brugeroverfladen fungerer perfekt til at spise medarbejdere eller kunder.

Papirdispenser Til det ret program

papirdispenser i kantinen. Hvor det er vigtigt at holde hygiejnen helt i top. De glatte overflader på Tork papirdispenserne gør det utroligt nemt ved at holde overfladen leje og man minimere der ved bakteriespredning. en vægdispenser i kantiner eller køkkenet kan med fordel fås i mange varianter. vælg en en af ​​de mange flotte borddispensere fra vores butik udvalg. Borddispenserne har samme s 'en-ad-gangen' bruger overflade, som reducerer papirforbruget og dermed omkostningerne til din virksomhed i aftørringspapiret. nogle dispensere har indikatorer der viser om der skal fyldes papir på. Hos CleanXpert kan du også købe aftørringspapir til dispenser.Vi er en af ​​Danmarks før rengøringsgrossister og har også et stort udvalg af dispensere til sæbe og toiletpapir. At have servietter, håndservietter og toiletpapir i papirdispensere er ofte og blot hygiejnisk og økonomisk løsning. Derfor forhandler vi og godt udvalg af flere forskellige papirdispensere hendes hos CleanXpert. En af de absolut førende leverandører af dispensere til papirprodukter er Tork, som vi har et tæt samarbejde med hende på CleanXpert. Gennem deres produkter og papirdispenser kan vi tilbyde dig og højere grad af kvalitet til ganske fair priser.Find den rigtige papirdispenserVi har et stort sortiment af papir og tilhørende dispensere. Papirdispenserne kan blive brugt i køkkener, toiletter, arbejdspladser og i industrielt miljø. Det er vigtigt at finde ud af, hvor slagger du har brug for. Så du får det bedste match mellem papir og dispenser. Under kan du læse mere om vores dispensere: 

Centerfeed Dispensere

Centerfeed dispenseren er anderledes end de klassiske dispensere, da papiret udtrækkes som en rulle i stedet for et ark. Med denne type dispenser er det nemmere ved at trække et større beløb af papir ud af dispensere. Denne dispenser er bedst egnet til overfladeaftørring på grund af papirers store sugeevne. Papiret kan hund også bruges til håndaftøring, men papirets grundige sugeevnen kan føre til overforbrug.Dispensere til håndklædearkHåndklædeark er gode til håndaftørring ofte i køkken- eller toiletmiljøer.Vi har både automatiske og manuelle dispensere, som passer til håndklædeark. De automatiske modeller er indbygget med en sensor. Disse modeller er gode til at forme papirforbruget og samtidig være hygiejnisk end manuelle papirdispensere. Ved hjælp af de manuelle modeller trækker du selv papiret ud, hvor den automatiske hiver du og stykke papir ud ad gangen.

Forsiden