Kategori: Skumrenseprodukter

Aktive filtre

Skumrenseprodukter

Med skumrensprodukter er det muligt ved formænske mængder af sæbe, og man har et derfor og mindre sæbe forbrug. Rengøring med en skunrenseprodukter er mere skånsomt for miljøet, Da vandforbruget er meget lavt. 

Skumrens.

Vores skumrens kan bruges til forskellige former for rengøring, hvor skumrene er nødvendige og til brug af en skumkanon eller skumudlægningsudstyr. Skumrensen har en god kalkopløsende effekt samt fedtopløsende og bakteriehæmmende egenskaber, og kan derfor også bruges som afkalkning. Skumrensen er nem at bruge, da skummet sætter sig på det udvalgte område. Efter kort tid falder skummet sammen og kan derefter skylles af. Skumrensen giver et flot og grundigt resultat.

Flader

På en lodrette flader er det en fordel at bruge en skumrenseprodukter, skummet bliver siddende og får der med mulighed for at arbejde sig ind og opløse snavset. altså på sådan en flade er skumsæbe virkelig effektiv.

besparelse

Bruger mand skumrenseprodukter, sparer mand også Arbejdskraft. Da skumsæben bliver siddende og selv opløser snavset og man skal bare vaske det af med vand. Altså du kan ikke at skure og skrubbe Du kan bare skylde overfladerne over med vand og din overflade vil være helt ren.

https://cleanxpert.dk/