Kategori: Handsker og Beskyttelse

Der er 65 varer.

Viser 1-32 af 65 element(er)

Aktive filtre

6460

Forbindsingskasse

249,95 kr.
There are not enough products in stock

Handsker

Arbejder du med rengøringsmidler, er det vigtigt, at du sørger for at være iklædt den rette håndsker og beskyttelse, så din hud eller ikke kan retsfor at skade eller unødig overbelastning. Fordi vi henvender os til professionel rengøringsfirmaer hos CleanXpert, kan vi præsentere vores kunder for et flot udvalg af forskellige håndskaber og beskyttelse i kraft og sikkerhed, der er ganske enkelt uundværlige, når du gør leje.

Leder du efter de perfekte håndsker?

Så gør brug af vores håndskridt til at sikre dig det bedste par!  I vores guide kommer vi ind på handskestørrelser, materialer, pasformen og brugen af ​​handskerne. Det er alt sammen vigtigt elementer, når det kommer til at vælge det helt rigtige par handsker. og i den rigtige størelse.

Gummihandsker

Vi har et stort udvalg af håndsker og det kan være meget at finde det rigtige par i det rigtige materiale af det rigtige mærke. Mænd med vores håndværker kan du nemt danne dig og overblik over alle handskerne. Det er vigtigt ved at beskrive de hænderne, der er nødvendigt når vi bruger forskellige kemikalier til f.eks. at gøre leje. For hos forebygge hudproblemer hos virksomheder og på laboratorier er ved brug af håndsker. Mænd til forfærdigt hudproblemer er det også vigtigt ved brug af den rette håndsker, da uhensigtsmæssig brug af håndsker desværre kan være forskellige til og række hudgener. Så for at sikre et søndag og sikkert arbejdsmiljø og for at forebygge hudlidelser er det afgivet ved tænke sig om det indre mand vælger og bruger håndskerne.