Kategori: Hedvandsrenser

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

Hedvandsrensere, højtryksanlæg og højtryksrensere.

Her hos CleanXpert finder du både hedvandsrensere, højtryksanlæg og højtryksrensere (med og uden trailer). Maskinerne kører enten på benzin, diesel eller el. Disse maskiner er perfekte til rengøring af industrielle bygninger, boligselskaber, byggepladser, facaderens, graffitiafrensning m.m.

Forskelige modeller

Vi har modeller i forskellige størrelser alt efter dit behov. Vi anbefaler f.eks. mindre højtryksrensere til facaderens af private boliger og større højtryksrensere med trailer til at rense byggepladser og deres maskiner.

Med en hedvandsrensere opnår du et bedre og hurtigere resultat, da varmt vand dræber bakterier og opløser fedt langt bedre end koldt vand. Vores mest populære hedvandsrensere er udstyret med to beholdere til rengøringsmidler, hvilket gør opgaven hurtigere og nemere. Maskinen er udstyret med et ergonomisk håndtag. 

 Vi tilbyder de bedste og mest professionelle maskiner.

Vi har mærker såsom Nilfisk, Purewash og Kärcher, som er de førende indenfor området. Maskinerne sikrer dig et smukt og nemt resultat.

Her hos CleanXpert har vi stor erfaring indenfor rengøringsbranchen. Vi går efter at kunne levere professionelt service til vores kunder.

Kontakt os gerne telefonisk, via email eller fysisk i vores butik på Østerbro i København. Hvis du ikke bor i hovedstadsområdet, så levere vi til hele Skandinavien. Vi glæder os til at hjælpe dig!

https://cleanxpert.dk/