Svanemærket Rengøringsmidler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Svanemærket Rengøringsmidler Der er 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4

Svanemærket

CleanXpert har en serie af svanemærkede rengøringsmidler. Svanemærkede rengøringsmidler er ofte forvekslet med økologiske produkter. Økologiske produkter relateres til det enegelske ord økologiske. Svanemærket og økologiske produkter er der fra samme samme sag - de er miljøvenlige. Svanemærkede produkter er fremtrædende til daglig eller jævnlig rengøring, mænd skal bruge brug af rengøringsmidler til hoved- og grundlæggende drift er du nødt til at benytte stærkere rengøringsmidler som ikke er svanemærket

Rengøringsopgaven.

Ved valg af rengøringsmidler bør man vurdere rengøringsopgaven og finde de bedste midler og produkter til opgaven. Det er ikke nødvendigt med et stort udvalg af rengøringsmidler. Mange opgaver løses med et universalrengøringsmiddel, en  kalkfjerner, et professionelt opvaskemiddel samt et godt alkalisk produkt til fordel for olie, fedt og fastiddende snavs. Har man en overflade, der kræver plejefilm, bør man have et vaskeplejemiddel. Til grundlæggende eller hovedrengøring kan eksempelvis man vælge et grundrengøringsmiddel.

Svanemærke og milijø

svanemærket er som sagt Danmarks mærke omkring sundt miljø. Både for personer der arbejder med rengøringsmidlet og for naturen. Alenligelige rengøringsmidler kan være skadelige for naturen det er sige visse enzymer er langtids nedbrydelige og har derfor gemt skadelig virkning i naturen og også på den person, der arbejder med rengøringsmidlet. Svanemærkede produkter har gennemgået en test hvor det fremgår som isymer der er i produkt. Cleanxpert har alle svanemærkede produkter og opdateringer i det sidste nye.

Læs nære om produkter nedenfor eller kontakt os på tlf. 70 22 22 33, hvis du har spørgsmål eller mangler og det relevante produkt.

forsiden