• Ny
Kiilto Pro Sanitop Afkalker 1 ltr
search
  • Kiilto Pro Sanitop Afkalker 1 ltr

Kiilto Pro Sanitop Afkalker 1 ltr

53,95 kr.
Ekskl. moms

Minimumsantallet for køb af varen er 6.

41128
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Kiilto Pro Sanitop Afkalker 1 ltr

Kiilto Pro Sanitop
Sanitetsrengøring
Afkalkningsmiddel til sanitære faciliteter og vådrum. Fjerner effektivt kalkaflejringer.

Special features
Tyktflydende
Fjerner og forhindrer kalkdannelse
Kan anvendes til skumrengøring
Uden farve og parfume
Svanemærket
Astma- og Allergimærket
Del af Natura serien
Effektivt afkalkningsmiddel der fjerner snavs og kalkaflejringer. Ved regelmæssig brug reducerer det dannelsen af aflejringer og lysner overfladen. Tykflydende produkt, der kan påføres selv på lodrette overflader. Kan både anvendes manuelt og til skumrengøring. Svanemærket. Astma- og Allergimærket.

Kiilto Pro Sanitop en del af Kiilto Pro Natura serien, hvor produkterne er fremstillet af plantebaserede, fornybare og bionedbrydelige råvarer, der er ansvarligt dyrket. Emballagen er fremstillet af genbrugsplast.

Anvendelsesområde
Til daglig rengøring af overflader, der tåler sure rengøringsmidler, såsom klinker, sanitet og rustfrit stål. Velegnet til badeværelser, toiletter, baderum, spaområder og svømmehaller.

pH
pH produkt: 3
pH brugsopløsning: 4

Udseende og duft
Uden farve og parfume.

Produktionsland
FINLAND

Opbevaring
Opbevares tørt ved 5-35°C.
Holdbarhed: 5 år fra produktionsdato.

Emballagematerialer
Emballagen indeholder genbrugsplast: 1 l flasken er 100 % genanvendt (rHDPE), og 5 l dunken er 35 % genanvendt (rHDPE). De anvendte kapsler er ikke lavet af genbrugsmaterialer. Emballagen kan genbruges yderligere efter brug. Tomme, skyllede beholdere bortskaffes som plast til genanvendelse. Produktets yderkarton er genanvendelig.

Brugsanvisning
Daglig rengøring: 1-4 ml/liter vand. Påfør opløsningen og lad virke i 10-15 min. Skrub og skyl.

Skumrengøring: 20 ml/liter vand. Skyl først overfladen med vand. Påfør opløsningen med en skumsprøjte og lad virke i 5-10 min. Vask/skrub overfladen grundigt og skyl derefter med rent vand.

Fjernelse af kalkaflejringer: Brug produktet ufortyndet.

Må ikke blandes med produkter, der indeholder klor.

Anvendelses- og miljøsikkerhed
Ved at vælge et produkt fra Kiilto Pro Natura serien får du et produkt, hvor hele forsyningskæden fra råvarer til fremstilling, brug af produktet og bortskaffelse af emballagen er optimeret til at være så miljømæssigt ansvarligt som muligt. Råvarerne er miljøvenlige og nedbrydes let i spildevandsrensning.

Kiilto Pro Sanitop bærer også det nordiske miljømærke Svanen, som ser på alle relevante miljøparametre i hele produktets livscyklus; fra råvarer, produktion og brug til genbrug, recirkulering og affald. Mærket fremmer cirkulær økonomi, effektiv brug af ressourcer samt reducerer klimabelastningen og brugen af skadelige kemikalier.

Må ikke blandes med produkter, der indeholder klor.

6 flasker per colli
Mindste salg 1 colli 6 flasker


41128
6 Varer