Kategori: Skydestiger

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Aktive filtre

Skydestiger

Vi har et bredt udvalg af skydestiger. Skydestiger lavet af træ, glasfiber og aluminium. De mest populære er vores skydestiger lavet af aluminium, som er nemme at rengøre og lette. Men en ulempe ved aluminiumsskydestiger er, at de er strømledende, derfor foreslår vi elektrikere at gå efter skydestiger af glasfiber. eller stiger som er godkendt Til El brug.

Skydestiger funktion

En skydestiger kan bruges til meget. Vi har stor efterspørgsel på skydestiger fra private husejere, som bruger skydestiger til bl.a. at plukke frugt, mand husgavlen og rense tagrenderne mm Men også mange håndværkere og malere bruger skydestiger til deres daglige opgaver på jobbet. 

skydestiger til den rigtige opgave

Når du leder efter en skydestige, hvad end opgaven er, så er det nødvendigt at overveje skydestigens højde. Højden af ​​din nye skydestige kommer naturligvis og på dens formål. Det gode ved skydestiger er, at de er justerbare, hvilket gør det nemmere at nå. Det er naturligvis en god idé at overveje, hvad skydestigen skal bruge til lige nu og her, men også til fremtiden, så din skydestige har den perfekte højde til alle opgaver og derefter vælge om skydestigen skal være i 2 eller 3 dele. I forhold til enkelte stiger, så er skydestiger et langt bedre valg, da de kan indstilles til opgaven og er nemmere at transportere, da de jo kan foldes sammen. 

stiger