Kategori: Wienerstiger

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

Wienerstige

wienerstige er populær, Da den kan stå frit og kan derudover bruges fra begge sider til forskningen Almenenlige stiger, som kun kan bruges fra den ene side. En wienerstige kan starte med i et lokalt eller i gaden, uden støtte. Så wienerstigen er meget effektiv ved eksempel. Vinduespudsning hvor stigen ikke kan stå på en væg eller anden fri arbejde. Hvor stigen ikke kan stå på af det emne mand evt. arbejder på.

wienerstige og højde

wienerstige få i mange forskellige højere, og skal passere til det opgav du skal bruge stigen til. Og det er inde for de sikkerhedsregler der er foreskrevne. Så westernstigen må være lavet til opgaven  En måde at finde den korrekte højere højde på din videnskab er ved at måle på mod loftet Stå fra din arm og op til loftet, er den afstand der skal være fra underlag til trinet, du går på. kvalitetsstiger og westernstiger er hvad vi sælger ved CleanXpert og wienerstigerne har mange unikke anvendelsesmuligheder.

Vinduespudser

En fritstående wienerstige er et godt alternativ, når der skal bruges og stige til din vinduespudser og det godt som indendørs som udendørs. Den kan flyve rundt og samtidig føles stabil ved hjælp af nok til at stå på, uden problemer wienerstiger af træning, der er noget, man bør undgå, at det hurtigt bliver vakkelvorne og ustabil uanset. En stige, bør altid holder ren. Er stigen smurt ind i skidt eller snavs, kan det forsage og styre fra eksempel store højere. Wienerstiger kan få til fornuftige priser, og skal stige mellem forskellige opgaver, der er denne type wienerstige, der er vigtig valg. Foruden ved den anvendte i mange forskellige situationer, den effektive ved den anden. Wienerstiger er nem ved gemme væk derfor betegnes den som en køkkenstige.

Stiger