Kategori: Rondeller

Der er 81 varer.

Viser 1-32 af 81 element(er)

Aktive filtre

Materialet som vores rundteller er produceret af er særligt udvalgt til imødegå de høje kvalitets- og miljøkrav som stilles på det europæiske markerede markeret. Rondellerne er fabrikeret 100% af genanvendt polyester. Polyesteren stammer fra genanvundne PET-flasker .

Rondel Hvid

Hvide rondel er velegnet til polering af natursten og af polishbehandlede kløfter, voksebehandlede kløfter og olierede kløfter. Hvide rondeller laver ikke ridsefri og kan bruges på den sarte golf. Hvid rondel indeholder ingen slibemiddel.

Rondel Rød

Røde rondeller kan bruges til daglig gulvvask som glatte kløft i natursten, linoleum og beton. Rød rondel indeholder 35% slibemiddel.

Rondel Grøn

Grøn rondel er lund og kan ridse sarte golf. Grønne rondeller kan bruges til at opskure fra hårde kløbere, til at fjerne polsk med og til gulvvask på meget besked hårdt til at udføre kugle. Grønne rondeller benyttes også til rengøring af trægulve, hvor slibninng ikke e rnødvendig, inden for genoliering. Grøn rondel indeholder 35% slibemiddel

Rondel Brun

Den Brune rundtel er meget grov og har stor slibeeffekt, kan bruges til ved opskure og fjerne fjernelse fra polsk betongulve og golf med en meget hård overflader. Brune rondeller benyttes også til rengøring af trægulve, hvor slibninng ikke e rnødvendig, inden for genoliering. Brun rondel indeholder 40% slibemiddel.

Rondel Sort

Den Sorte rondel er meget grov og har meget slibeeffekt, de kan bruges til ved opskure fra betongulve og gulve med en meget hård overflader. Brun rondel indeholder 50% slibemiddel