Kategori: Klude

 • Klude

  Klude

  Denne kategori rummer et bredt sortiment af forskellige former for klude, der kan anvendes til mange typer rengøring både privat og professionelt. Kludene er alle nøje udvalgt med henblik på, at de skal kunne leve op til professionelle krav og standarder til rengøringsartikler. Vi ønsker ikke at skuffe vores kunder, når det gælder hverken kvalitet eller pris, hvorfor vi altid arbejder benhårdt på at finde de absolut bedste produkter til endnu bedre priser.

  Rengøringsklude

  er stadig et stabilt produkt hos private og erhverv, når det kommer til at fjerne snavs. På vores hjemmeside finder du lige præcis dette produkt. Selvom prisen på microfiberklude er højere end almindelig karklude, så anbefaler vi stadigvæk microfiberklude, da de holder længere og får opgaven ordnet hurtigere. Vi har blandt andet kluder fra Vileda og Nordisk Microfiber.

  Hvilken rengøringsklud passer til netop din opgave?

  Dit valg af rengøringsklude afhænger af, hvilken slags rengøringsopgave kluden skal bruges til.Microfiberklude er gode til aftørring af diverse overflader. Ifølge forskellige undersøgelser skulle microfiberklude fjerne flere bakterier end de almindelige fiberklude. Dét smarte ved microfiberklude er, at ved hjælp af kludens statiske elektricitet kan den suge støv og snavs op.

  Almindelige fiberklude og karklude er i forhold til microfiberkludene ikke lige så hygiejniske eller effektive, men de er dog billigere.Derfor er almindelige fiberklude og karklude gode til gulvvaske eller trappevaske, hvor hygiejnen måske ikke er første prioritet. Karkludene kan bruges til diverse overflader og kan klare omkring 50 vaske. Gulvkludene derimod har en længere holbarhedstid, da de er mere slidstærke.

  Forsiden

 • Karklude

  Karklude

  Karklude er måske den mest gængse og anvendte form for klud, vi forhandler her hos CleanXpert. Det afspejler sig også i udvalget herunder, hvor der er rigtigt mange forskellige slags at vælge mellem. Kludene herunder findes både som klassiske i grov bomuld eller mere moderne universalklude i fibermateriale, som er nemme at vaske eller smide ud efter brug. Har du spørgsmål til produkterne på siden herunder, er du som altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 22 33.

 • Gulvklude

  I denne kategori finder du vores store udvalg af forskellige former for gulvklude. Alle kludene på siden herunder er af professionel kvalitet og passer perfekt til rigtigt mange forskellige former for gulvvask. Kludene er kraftige i kvaliteten og fjerner nemt skidt og snavs fra gulvoverfladen og efterlader et flot og poleret resultat. Kludene findes i forskellige materialer, størrelser og prisklasser i sortimentet herunder.

 • Støvklude

   Støvklude

  Uanset om du handler som privat person eller kommer fra et professionelt rengøringsfirma eller en virksomhed, så er støvklude ganske enkelt uundværlige, når den daglige rengøring skal klares. Med disse klude kan du nemt tørre de fleste overflader af for støv uden brug af vand eller andre rengøringsmidler. De tætte fibre og tråde i kluden opsamler let skidt og støv og efterlader et rent og flot resultat på ingen tid

 • Olieklude

  Olieklude

  Herunder har du mulighed for at købe forskellige typer olieklude. Det vil sige olierede klude, der kan anvendes flere gange, og som grundet olien passer perfekt til polering af blandt andet voksbehandlede gulve. Olien i kluden sørger for, at groft skidt og snavs let opsamles samtidig med, at overfladen efterlades flot og blankpoleret efter rengøringen. Vælg mellem flere varianter i sortimentet herunder til nogle rigtigt fine priser, hvor alle kan være med.

 • Microfiberklude

  Microfiberklude

  Microfiberklude er geniale til mere delikate former for rengøring, hvor man blandt andet har med blanke eller sarte overflader at gøre. Microfibrene samler let skidt og støv i kluden, så overfladen efterlades blank og ren uden støv eller striber efter kluden. Der er flere forskellige typer klude af microfiber at vælge mellem herunder, som kan bruges til almindelig rengøring eller polering af ruder og glas. Priserne befinder sig på et meget fornuftigt niveau, når man tager kvaliteten i betragtning.

  Forsiden

 • Glasskind

  Glasskind

  Som professionel ved man, hvor svært det kan være at fjerne genstridige pletter og snavs fra blanke glasoverflader og samtidig efterlade et helt blankt og finpudset resultat. Heldigvis finder du et professionelt udvalg af forskellige former for glasskind fra blandt andre Vileda lige her på siden. Glasskindene fjerner nemt snavs og pletter og fedtede aftryk helt uden at efterlade mærker eller striber takket være den glatte og ikke mindst fnugfri overflade.

 • Industriklude

  Industriklude

  Herunder har du mulighed for at købe større pakker med det, vi kalder industriklude her hos CleanXpert. Du kan købe dem i pakker med enten 8 eller 10 kg. let brugte, nyvaskede klude, der passer perfekt til grovere typer rengøring. Her kan let brugte klude - der selvfølgeligt er helt rene - sagtens anvendes og opnå et rigtigt fint resultat, og fordi kludene er genbrug, fås de til uhørt lave priser mængden taget i betragtning.

 • Textiler

  Tekstiler

  Nu til dags bliver tekstiler brugt til en lang række ting. Tekstiler bliver stadig især brugt til påklædning, udover det bruger vi også tekstiler til bogbinding, møbler mm Jeg dag handler det mindre om tekstilets praktisk og kun om dens farve, materiale og hvor moderne tekstil er i forhold til tidens tendenser. Man kan finde mange forskellige og unikke tekstiler i helt forskellige kvaliteter og prislasser. Et stof som silke er et mere eksklusivt stof, fordi det ikke kan masseproduceres og det føre til at prisen for silke er så høj.Tekstiler som forskelligartet kunststof er jeg en helt anden og langt lavere prisklasse end silke.

  Der ligger meget arbejde i at producere et stykke stof, derfor er tekstil dyrere end de fleste tror. 

  Vi har denne kategori med forskellige tekstiler kan du blandt andet købe frottehåndklæder og gammeldags blæse, som kan bruges til mange forskellige tidligere for rengøring. Alle produkter, der er inkluderet, er ikke udvalgt til webshoppen, hvor vi ønsker at opretholde en høj grad af kvalitet, men samtidig kunne præsentere vores kunder for markeder absolut bedste priser på professionelt udstyr til rengøring af både private hjem og erhverv.

  Forsiden

Der er 49 varer.

Viser 1-32 af 49 element(er)

Aktive filtre

Klude

Klude er en af ​​de mest forudsatte metoder, når der skal gøres leje. På www.cleanxpert.dk får du overblik over de forskellige rengøringsklude vi udbyder. Vi anbefaler mikrofiberklud til rengøring af stort sæt alle overflader. Microfiberklude er meget effektiv i brug da de opsamler støv og snavs uden besvær. Mikrofiberklude har en lang holdbarhed, mikrofiberklude CleanXpert ApS sælger kan tåle vask flere hundrede gange, så pengene er hendes kæmpe godt ud. Den almindelige fiberklud og altmuligkluden sådan i hverdagsgroede gulvklud og karklud er ikke lige så hygiejnisk i brug. Derfor egner de sig til eksempelvis seng til gulvvask og trappevask ,. Gulvkludene er yderst glidestærke og har en lang holdbarhed. Karkludene kan bruges til alle vaskbare overflader. Gulvklude og karklude er produceret af bomuld og derfor meget miljøvenlige.

Brug de rigtige rengøringsklud

Mikrofiberkluden egner sig til aftørring af eksempel glatte overflader, som bordflader og gulvarealer. Test viser ved mikrofiberkluden fjerner mange flere bakterier og almindelige klude og altmuligklude. Samtidig er mikrofiberkluden og en effektiv måde at leje på, da den med statiske elektricitet opsuger snavs og støv. Har man brug for en effektiv rengøring i kortere tid, kan man derfor vælge en mikrofiberklud.

Rengøring

Microfiberklude må ikke vaskes med sæbe eller skyllemiddel, som indeholder blegemiddel. Mikrofiberklude vaskes ved 67-70 grader, det er ved denne temperatur ved snavs løsner sig bedst fra kludens fiber. Microfiberkleen fiberfiber åbner sig typisk ved og temperartur på 67 grader. Når denne temperatur åbnes åbner fibrene sig hvorved skidt og snavs frigiver. Karklude - eller aktmulig klude - vaskes ved 90 grader. tæt på koge punget da det dræber alle baktier. Og gør hvorfor næste kluden steril. Og klar til brug igen.