Klude

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Klude There are no products in this category.

Klude

Klude er en af ​​de mest forudsatte metoder, når der skal gøres leje. På www.cleanxpert.dk får du overblik over de forskellige rengøringsklude vi udbyder. Vi anbefaler mikrofiberklud til rengøring af stort sæt alle overflader. Microfiberklude er meget effektiv i brug da de opsamler støv og snavs uden besvær. Mikrofiberklude har en lang holdbarhed, mikrofiberklude CleanXpert ApS sælger kan tåle vask flere hundrede gange, så pengene er hendes kæmpe godt ud. Den almindelige fiberklud og altmuligkluden sådan i hverdagsgroede gulvklud og karklud er ikke lige så hygiejnisk i brug. Derfor egner de sig til eksempelvis seng til gulvvask og trappevask ,. Gulvkludene er yderst glidestærke og har en lang holdbarhed. Karkludene kan bruges til alle vaskbare overflader. Gulvklude og karklude er produceret af bomuld og derfor meget miljøvenlige.

Brug de rigtige rengøringsklud

Mikrofiberkluden egner sig til aftørring af eksempel glatte overflader, som bordflader og gulvarealer. Test viser ved mikrofiberkluden fjerner mange flere bakterier og almindelige klude og altmuligklude. Samtidig er mikrofiberkluden og en effektiv måde at leje på, da den med statiske elektricitet opsuger snavs og støv. Har man brug for en effektiv rengøring i kortere tid, kan man derfor vælge en mikrofiberklud.

Rengøring

Microfiberklude må ikke vaskes med sæbe eller skyllemiddel, som indeholder blegemiddel. Mikrofiberklude vaskes ved 67-70 grader, det er ved denne temperatur ved snavs løsner sig bedst fra kludens fiber. Microfiberkleen fiberfiber åbner sig typisk ved og temperartur på 67 grader. Når denne temperatur åbnes åbner fibrene sig hvorved skidt og snavs frigiver. Karklude - eller aktmulig klude - vaskes ved 90 grader. tæt på koge punget da det dræber alle baktier. Og gør hvorfor næste kluden steril. Og klar til brug igen.