Kategori: Skuremaskiner

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)

Aktive filtre

Hastigheden på en Single Disc-maskine

Det er vigtigt ved vide, hvad der er hastet, der passerer til, hvad der skal rengøres, som du skal bruge maskinen til, da forskellige slag rengøring kræver forskellige hastigheder. Majoriteten af ​​single diskmaskinerne kører med en enkelt disk, der findes hundemaskiner med flere hastighedsintervaller.

Normal rengøring: 150-185 o / min
Almindelig polering eller slibning: 300-750 o / min "high-speed"
Specielle poleringsopgaver: 1200-1800 o / min "ultrahøj hastighed"
Det er ikke kun maskiner, der er skyndet, brugeren skal tage stilling til. Det er også børstetryk og bredde. Maskinens bredde og højere er vigtig ved at være opmærksom på, hvis maskinen skal bruges optimalt.

Betjening af skuremaskiner

Kärchers Single Disc maskiner er efter et par køretøjslette på betjene. Maskinerne er “gå bag” maskiner og ledereførte. Man starter og styre maskine via betjeningsgrebet. Hvis maskinen er udstyret med vandtank, kan du selv dosere styres. Indtast ved start af rengøringer skal enten være børs eller rundeholder eller passende rundtel sættet på maskinen. Du kan tilpasse børs og rundteller til arbejdsopgaven alt efter din ønskede behandling og gulvtype. K ärchers mikrofiberpuder er de mest populære på grund af deres høje effektivitet på stenoverflader og overflader af linoleum og vinyl. Hvis maskinen skal bruges til at rengøre med vand, så kan du bruge en vådsuger til at sige det beskedte vand på.

Få hjælp til at finde den rette maskine

Det kan være meget godt ved at finde det helt rigtige maskine og tilbehør, så ring til os på 70 22 22 33 eller kom ind forbi CleanXpert på Blegdamsvej 78A 2100 København Ø.

Grove eller meget snavsede gulve kræver og effektiv rengøring, hvor skures og virkeligt rengøres i dybden. Til dette brugte håndværker vi nogle af de mest markante anerkendte skuremaskiner lige hendes hos CleanXpert. Vores maskiner til skure golf kommer blandt andet fra det populære producent Kärcher. Derudover forhandler vi også modeller fra Numatic. Skuremaskinerne har grove børster, der arbejder som det kommer i dybden og fjerner selv genstridig snavs og pletter fra de fleste gulvoverflader, som kan tåle og lidt grovere behandling og rengøring.