Fimap Skuremaskine FM 43 PRO
search
  • Fimap Skuremaskine FM 43 PRO

Fimap Skuremaskine FM 43 PRO

13.633,00 kr.
Ekskl. moms

108255
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Fimap Skuremaskine FM 43 Pro

funktioner

Orbital enkeltdiskmaske til hurtige og ubesværede rengøringsoperationer
Orbitalbevægelsen sikrer enestående ydeevne, noget sparer tid og ressourcer sammenlignet med almindelige maskiner. Højfrekvente svingninger gør maskinen lad og giver fremtrædende stabilitet, så den ikke trækker bruger, selv under lange skift. Den særlige orbitalbevægelse gør maskinen ekstremt brugervenlig til enhver operatør, med reduceret tider til teknisk træning på maskinen. Det er en perfekt maskine til rengøringsentreprenører og rengøring på hoteller, kongrescentre og kommercielle områder.
Det er velnet til alle typer gulve, inklusive tæpper, parket, marmor og cement og til de hyppigste rengøringsanvendelser: skrubning, kraftig rengøring, afvoksning, krystallisation og rengøring af gulvtæpper.

Specifikationer

Arbejdsbredde (cm / tomme) 43
Børste (Ø cm / tomme) 43
Svingninger pr. Minut (n.) 1400
Strømforsyning 230/50
Tank (l./gal) 15 Padholder
(cm / tomme) 43
Power (W) 1100

Dimensioner (mm / tomme)
Længde 460
Højde 1200
Bredde 560

FIMAP Skuremaskine FM 43 PRO

functions

Maskine med diskfunktion til hurtig og ubesværet rengøring. De runde bevægelser sikrer fremtrædende præstationer, kun sparer tid og ressourcer sammenlignet med almindelige maskiner. De højtstående svingninger gør maskinen lad og giver fremskridende stabilitet, så den ikke udmatter brugeren selv efter længere brug. De specielle svingninger gør maskinen ekstremt brugervenlig til alle med reduceret tid til at lære maskinens teknik. FIMAP FM 43 PRO er den perfekte maskine til rengøring af hoteller, konferencecenter, indkøbscentre, sportshaller mmDen passer til alle slaggerne golfbaner, parket, marmor og cement. Og til de mest hyppige rengøringsmetoder: skrubbe, afvoksning, krystallisering og rengøring af gulvtæpper. 

Forsiden

 

108255
100 Varer