Kategori: Vinduespudserudstyr

 • Rentvandssudstyr

  Rentvandsanlæg 

  Professionelle rentvandsanlæg til vask af vinduer og glaspartier eller andre facader.Rengøring af vinduer og glasfacader er blevet en stor del af arbejdsmiljøet hos professionelle vinduespudsere. CleanXpert er en af Skandinaviens førende  leverandører af rentvandsudstyr. Vi har et bredt internationalt netværk af distributionsaftaler, og leverer professionelt rentvandsudstyr til hele Skandinavien - til absolut stærke priser.

   Vinduespudsning

  med rentvandsanlæg gør opgaven nemmere, da man kan klare vinduespolering fra stueplan. Hvilket jo også giver større sikkerhed for vinduespudseren. Hvis du leder efter det rigtige rentvandsudstyr til vinduespolering med vandførende teleskopstænger, så er du kommet til det rette sted.

  I vores katalog kan du finde rentvandsudstyr som er hentet fra  udlandet, så vi sikre os at have de bedste produkter. Vi kan tilbyde alt fra økonomiske glasfiber teleskopstænger, til ultralette teleskopstænger i ekstra stiv kulfiber. Vi har et bredt sortiment af teleskopstænger og vaskebørster fra de velkendte internationale mærker såsom Unger HiFlo teleskopstænger, Unger N-Lite teleskopstænger, Super-Max teleskopstænger, Super-Lite kulfiber teleskopstænger, SLX kulfiber teleskopstænger, N-Tech teleskopstænger, EcoLite teleskopstænger, UltraLite vandførende stænger og mange andre modeller.

  Udover alle teleskopstængerne har vi også tilbehør til dit rentvandsanlæg såsom vandkvalitetsmålere, diverse adaptere, filtre til vandrensningen, børster til solcellerengøringen, vandslanger og slangeruller. Alt sammen i topkvalitet!

   stort udvalg

  Vores udvalg af rentvandssystemer er stort. Vi kan tilbyde et billigere valg bestående af et byg-selv rentvandsanlæg eller et større og mere professionelt rentvandsanlæg, som kan håndteres af flere. 

  Lad os opfylde dine behov Vores erfaring med rentvandsanlæg sørger for, at du vælger den helt rette slags. Udover vores erfaring tilbyder vi også producenters og ikke desto mindre kundernes erfaring og anmeldelser fra vores skandinaviske kundegruppe.

  Vi har landets bedste udvalg af rentvandsanlæg til professionel vinduesvask og vinduespolering.
  Vi har rentvandssystemer, som du kan tilpasse dit behov eller dine vinduespudseres individuelle behov. 

 • Unger

  Vinduespudsergrej Unger

  Ved CleanXpert har vi alle varer fra mærket Unger til vinduespudsning. Unger producere alt hvad der tilhører inde for Vinduespolering. Mænd vi ved jo udmærket godt, ved vinduessæbe jeg siger ikke noget, til at udføre og gud vinduespudsning. finder du også komplette skinner til vinduespudsning og vinduesvaskere med betræk, vi har også nyt Unger skvisergummi til udskiftning For til at sikre den bedste kvalitet, sælger vi som sagde det amerikanske mestre Unger. der er anerkendte af danske vinduespudsere, da Unger er kendt for Topkvalitet inde for vinduespudserudstyrkvalitet.k5s6fy4orlcosqkpg4o.png

  Vinduespudsning

  Vinduepolerings kræver godt grej - så jeg finder denne kategori finder du hvorfor vinduespudderstyring som er velegnet til private mænd, der er mest til erhverv og hvorfor er unger det helt rigtige valg Da de laver de bedste Skvisere, vinduesvaskere eller skvisergummi og betræk. vores standardsortiment. Er stort mangle andet vinduespudderudstyr er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har adgang til butiksmængder fra vinduespudsnings udstyr og vi er altid med det sidste Nye CleanXpert Din rengørings grossist er blot på linket for neden.

 • Moerman

  Moerman vinduespudserudstyr til den professionelle

  Moerman vinduespudser udstyr er en af verden bedste på kvalitet. De producere alt lige fra teleskop stænger til glide skinder. Vi sælger også alm skraber fra Moerman.

  Brug og vedligeholdelse.

  Moerman er et mærke der er meget holdbart og det er det rigtige valt hvis du vil havde en fornuftig ergonomisk arbejdes gang og stilling da moerman har udviklet et produkt. Til Lynhurtig skift mellem indvaskning og afskvisning af din rude. Moerman F*LIQ indvasker som er meget effektiv i brug.

 • Diverse...

  Glasrens

  Vi har et stort udvalg af rengøringsprodukter til glasoverflader. Vi samarbejdet med markedets bedste producenter, så du er sikret de bedste og mest anerkendte mærker og produkter indenfor glasrens. Det er nemlig vigtigt at bruge det rette udstyr, når du pudser vinduer såvel som den rette glasrens. Hvis du bruger gode produkter, men ikke det rette grej til at pudse dine vinduer kan du stadig risikere at få striber på ruderne. Vi sælger rengøringsprodukter (glasrens, husholdningssprit, diverse glas/spejl sprays) til rengøringen af spejle og glas i hjemmet og vinduspudsergrej til arbejdspladser. 

  Skinnnende

  Så hvis du går efter helt skinnende rene overflader og allerede har købt produkterne til at vaske spejlene eller ruderne med, så sørger for at du på forhånd har en god skraber, indvasker og viskestykke. Dette giver det bedste resultat! Find det hele på vores hjemmeside CleanXpert.dk 

 • SPC

  Vi har et nøje udvalgt sortiment af vinduespudserudstyr

  i høj kvalitet. Vores udvalg består af vinduesrens, glasskrabere, skinner, teleskopskafter, gummi, håndtag og forskellige overtræk dertil. Vi forhandler de bedste mærker på markedet. I vores sortiment finder du mærker som Unger, SPC og Moerman, som allesammen er førende inden for vinduespudserudstyr.

  Du kan finde skinner på vores hjemmeside

  i målene 15 - 60 cm, hvilket gør at du helt selv kan tilpasse dit udstyr til opgaven. Så du kan tilpasse dit udstyr til din opgaver.

  Find lige dét du skal bruge til et professionelt resultat!

Der er 145 varer.

Viser 1-32 af 145 element(er)

Aktive filtre

84725

SPC Clips

3,95 kr.
There are not enough products in stock

Vinduespudseudstyr

Vinduespolering kræver et godt udstyr - det samme gælder andet rengøring. Jeg finder denne kategori finder du  vinduespudseudstyr styring velegnet til professionel brug Skvisere, vinduesvaskere, skvisergummi og betræk til vinduesvaskere er en del af vores udstyr. skal du bruge andre vinduespoleringsartikler er altid velkommen til at kontakte os. Da vi har adgang til butik mængder af grej til vinduespudsning.

Vinduespudsergrej

Hos Cleanxpert har vi de vigtigste varer til vinduespudsning. vi har et pænt sortiment af forbrugsartikler til vinduespudsning. Vi har selvfølgelig vinduespudsersæbe , stiger og hvad der ellers hører til rengøring af vinduer. Menexempelvis vinduessæbe jeg siger, at du ikke har noget, til at udføre og gud vinduespudsning. Jeg kategorier nedenfor finder du derfor også komplette skvisere til vinduespudsning, vinduesvaskere med betræk, og nyt skvisergummi til udskiftning på nogle skvisere. Vi leder den bedste kvalitet, har valgt at markedsføre mærker som Moerman samt amerikansk mærker Unger og SPC, mærker, der er anerkendte af danske vinduespudsere og som der er garanti for god professionel kvalitet.

Professionel vejledning

Hos CleanXpert er det muligt at finde et stort udvalg af produkter inden for vinduespoleringsudstyr til erhvervsmæssig / industriel brug. Med det rigtige vinduespoleringsudstyr kan  vinduespudsningen foregå hurtigt og effektivt Eksempelvis med anvendelse af en teleskopstang i den rette længde, som sikrer ved opløftede løfter på en ergonomisk hensigtsmæssig måde. Jeg denne kategori finder du flere variationer inden for vinduespoleringsudstyr af høj kvalitet. Blandt andet fører vi og opdrættet udvalg af vinduespoleringsudstyr fra producenter Unger, iblandt varesortimentet finder du udstyr og produkter til brug inden for vinduespolering af telekopstang, stripafvaskere, vægbørste, rørbørste, forskellige skrabere i forskellige størrelser, polerlærred, glasskraberud af se styr gerol Igennem 

CleanXpert ApS - Din totalleverandør