Kategori: Kemiprodukter

 • Auto og Bilpleje

   Auto shampoo

  CleanXpert har de produkter du skal bruge for at holde din bil fri for smus slat og andet skidt. Vi har professionel auto shampoo der nemt rengøre din bil

  Hvad du vælger af shampoo til bilvask kan være afgøres af flere årsager. Når man vælger auto shampoo til håndvask af bilen går nogle primært efter skumme effekten og hvor god den er. Hvis er prisen pr liter som er afgørende. Har Vi har den bedste autoshampoo som dækker alle behov og til den bedste pris skal du bruge autoshampoo er cleanxpert det rigtige valg.

 • Industrikemiprodukter

  Industrikemiprodukter

  Her hos CleanXpert henvender vi os især til erhvervsdrivende og professionelle rengøringsfirmaer med vores store sortiment af rengøringsprodukter og -artikler. Her på siden har du mulighed for at købe industrikemiprodukter i den tunge klasse. Der er tale om store dunke autoshampoo eller for eksempel vandbaseret gulvlak. Derudover forhandler vi også beton herunder. Alle de industrielle kemiprodukter fås selvfølgeligt til de velkendte gode priser her hos CleanXpert.

  Cleanxpert og produkter

   Hos CleanXpert har vi alle de rengøringsartikler din virksomhed skal bruge hvad enten det er store maskiner eller alme rengøringsmidler . Vi har alle de kemi produkter der anbefales og mange af dem er svanemærkede og er derfor 100% miljøvenlige. Se mere på linket.

  Forsiden  Industrikemoprodukter

Aktive filtre

Kemiprodukter

For mere dybdegående rengøring kan det være nødvendigt med skrappere rengøringsmidler. Du har et godt sortiment af forskellige kemiprodukter at vælge mellem her på siden. Selvom der er tale om kemiprodukter, der er hårde ved skidt og snavs, er det samtidig produkter, der er så skånsomme over for dig og miljøet som muligt. Køb eventuelt de rette handsker og beskyttelse til anvendelsen af kemiprodukterne herunder. Du finder diverse sikkerhedsudstyr i en af de øvrige kategorier her på webshoppen.

Industrikemiprodukter

Hos CleanXpert henvender vi os især til erhvervsdrivende, professionelle rengøringsfirmaer, Industri, Ejendomme, Transport, Lager og Landbrug med vores store sortiment af rengøringsprodukter. Her på siden har du mulighed for at købe industrikemiprodukter i den tunge klasse. Der er tale om store dunke, eksempel vandbaseret gulvlak. Derudover forhandler vi også beton Alle vores industrielle kemiprodukter fås selvfølgeligt til de velkendte gode priser her hos CleanXpert.

Auto og Bilpleje

Effektivt special vaskemiddel som vasker grundigt uden at ødelægge voksbelægningen. Xpertline Autoshampoo og seven stars autoshampooen er med produceret med dybde rengørende tensider der gør din bil flot og skinnende. Dette er også midlet der giver dig en god beskyttelse mod rust. Tænker du på miljøet, er vores Bilshampoo miljøtilpasset og er biologisk nedbrydeligt. Ved regelmæssigt brug af shampooen forlænges holdbarheden mellem voksebrhandlingerne. Autoprodukterne i vores xpertline serie er af meget høj kvalitet og sælges til store værksteder, garageanlæg, vaskehaller, bus- og lastvognsselskaber.