Kemiprodukter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kemiprodukter There are no products in this category.

Kemiprodukter

For mere dybdegående rengøring kan det være nødvendigt med skrappere rengøringsmidler. Du har et godt sortiment af forskellige kemiprodukter at vælge mellem her på siden. Selvom der er tale om kemiprodukter, der er hårde ved skidt og snavs, er det samtidig produkter, der er så skånsomme over for dig og miljøet som muligt. Køb eventuelt de rette handsker og beskyttelse til anvendelsen af kemiprodukterne herunder. Du finder diverse sikkerhedsudstyr i en af de øvrige kategorier her på webshoppen.

Industrikemiprodukter

Hos CleanXpert henvender vi os især til erhvervsdrivende, professionelle rengøringsfirmaer, Industri, Ejendomme, Transport, Lager og Landbrug med vores store sortiment af rengøringsprodukter. Her på siden har du mulighed for at købe industrikemiprodukter i den tunge klasse. Der er tale om store dunke, eksempel vandbaseret gulvlak. Derudover forhandler vi også beton Alle vores industrielle kemiprodukter fås selvfølgeligt til de velkendte gode priser her hos CleanXpert.

Auto og Bilpleje

Effektivt special vaskemiddel som vasker grundigt uden at ødelægge voksbelægningen. Xpertline Autoshampoo og seven stars autoshampooen er med produceret med dybde rengørende tensider der gør din bil flot og skinnende. Dette er også midlet der giver dig en god beskyttelse mod rust. Tænker du på miljøet, er vores Bilshampoo miljøtilpasset og er biologisk nedbrydeligt. Ved regelmæssigt brug af shampooen forlænges holdbarheden mellem voksebrhandlingerne. Autoprodukterne i vores xpertline serie er af meget høj kvalitet og sælges til store værksteder, garageanlæg, vaskehaller, bus- og lastvognsselskaber.