C5 Glas keramisk Beskyttelse 0,5 Kg
search
  • C5 Glas keramisk Beskyttelse 0,5 Kg

C5 Glas keramisk Beskyttelse 0,5 Kg

795,00 kr.
Ekskl. moms
Benyttes til imprægnering af glas , fliser og keramik i baderum mv. også til sandblæst glas. Kan med fordel bruges til crom overflader også.

154801
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Glas/Keramik 0,5 ltr

1 komponent forædling.

Brugsområder:
Alt glas og keramik i baderum mv. også til sandblæst glas. Kan også bruges med fordel på crom overflader..

Forbrug på forskellige overflader:
Ca. 7-10 ml pr m2. Det er vigtigt ikke at anvende mere end højst nødvendigt for at fugte overfladen. Et overforbrug forringer effekten.

Produkt egenskaber:
Afviser vand, olie og opløsningsmidler. Letter rengøring og hindrer glaskorrosion.

Brugsvejledning:
Overfladen som skal behandles skal være ren og tør. Alt skidt, kalk, fedt, sæberester m.v. skal være helt væk fra overfladen.

Fremgangs måden er følgende:

Rengøring
• Tørring
• Forædling
• Hærdning

Rengøring:
Ruden afrenses med CleanXpert Clear Sight glas rengøring, Rengøring, Xpertline Terminator, Speedclean eller Grundrens Classic, således overfladen er komplet fri for fedt, urenheder osv. Holdbarheden afhænger af hvor godt produktet kan binde sig på overfladen og den hænger direkte sammen med hvor ren overfladen er. Rengøringsproduktet anvendes i henhold til brugsanvisningen. En afvaskning med vand og efterfølgende tørring kan på en gang fjerne de sidste rester af rengøringsmiddel. Brug en ren klud til at tørre af med.

Tørring:
Overfladen incl. fuger skal være tørre inden forædlingen påføres.

Påføringen af forædlingen:
En mindre del af forædlingen hældes på forædlingskluden og midlet poleres ind og hen over overfladen i cirkulære bevægelser i ca. ½ minut. Lad ikke forædlingen tørre sporadisk ud. Hvis det sker skal der i området anvendes mere forædling. Overskydende forædling efter poleringen kan tørres af med en anden klud som suger det overskydende middel op. Samme fremgangsmåde anvendes over hele ruden. Et evt. gråt slør eller skygger kan/bør efterfølgende poleres væk. Anvend en fnug fri bomuldsklud til påføringen af forædlingen.

Hærdetid:
Ved 20 grader er hærdetiden ca. 24 timer. Overfladen bør ikke belastes i dette tidsrum af vand, sæbe og evt. andre rengøringsprodukter.


Aftagende effekt:
Rengøring med CleanXpert Universalrengøring  – kan friske overfladen op og kan med fordel bruges til daglig rengøring. Rengøring kan ske med højtryksrenser ( max 40 bar) Det anbefales ikke at anvende aggressive rengøringsmidler. Vand og en blød svamp er som regel nok. En ny forædling af overfladen kan og skal ske på samme måde som ved en ny forædling.

Temperatur område:
Forædlingen skal påføres i intervallet 15 – 25 grader C og aldrig under 10 grader C. Må ikke udsættes for direkte sollys under forædlingen. Undgå at forædle ruder der er varme. (grundet f.eks. solen).

Rengøringsprodukter / polerklude mv.:
CleanXpert levere gerne microfiber-, bommuldsklude og svampe til både rengøring såvel som forædling. Disse sikre den optimale rengøring, forædling og et minimum af materiale forbrug.

For permanent beskyttelse af beton og mineralske overflader, kan vi tilbyde en lang række special produkter. Skriv til os og beskriv den/de overflader, du ønsker at få beskyttet permanent.

 

 

154801
4 Varer