Kategori: Rentvandssudstyr

Aktive filtre

Rentvandsanlæg 

Professionelle rentvandsanlæg til vask af vinduer og glaspartier eller andre facader.Rengøring af vinduer og glasfacader er blevet en stor del af arbejdsmiljøet hos professionelle vinduespudsere. CleanXpert er en af Skandinaviens førende  leverandører af rentvandsudstyr. Vi har et bredt internationalt netværk af distributionsaftaler, og leverer professionelt rentvandsudstyr til hele Skandinavien - til absolut stærke priser.

 Vinduespudsning

med rentvandsanlæg gør opgaven nemmere, da man kan klare vinduespolering fra stueplan. Hvilket jo også giver større sikkerhed for vinduespudseren. Hvis du leder efter det rigtige rentvandsudstyr til vinduespolering med vandførende teleskopstænger, så er du kommet til det rette sted.

I vores katalog kan du finde rentvandsudstyr som er hentet fra  udlandet, så vi sikre os at have de bedste produkter. Vi kan tilbyde alt fra økonomiske glasfiber teleskopstænger, til ultralette teleskopstænger i ekstra stiv kulfiber. Vi har et bredt sortiment af teleskopstænger og vaskebørster fra de velkendte internationale mærker såsom Unger HiFlo teleskopstænger, Unger N-Lite teleskopstænger, Super-Max teleskopstænger, Super-Lite kulfiber teleskopstænger, SLX kulfiber teleskopstænger, N-Tech teleskopstænger, EcoLite teleskopstænger, UltraLite vandførende stænger og mange andre modeller.

Udover alle teleskopstængerne har vi også tilbehør til dit rentvandsanlæg såsom vandkvalitetsmålere, diverse adaptere, filtre til vandrensningen, børster til solcellerengøringen, vandslanger og slangeruller. Alt sammen i topkvalitet!

 stort udvalg

Vores udvalg af rentvandssystemer er stort. Vi kan tilbyde et billigere valg bestående af et byg-selv rentvandsanlæg eller et større og mere professionelt rentvandsanlæg, som kan håndteres af flere. 

Lad os opfylde dine behov Vores erfaring med rentvandsanlæg sørger for, at du vælger den helt rette slags. Udover vores erfaring tilbyder vi også producenters og ikke desto mindre kundernes erfaring og anmeldelser fra vores skandinaviske kundegruppe.

Vi har landets bedste udvalg af rentvandsanlæg til professionel vinduesvask og vinduespolering.
Vi har rentvandssystemer, som du kan tilpasse dit behov eller dine vinduespudseres individuelle behov.