Gulvvask & Gulvbehandling

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Gulvvask & Gulvbehandling Der er 33 varer

Viser 1 - 28 af 33
Viser 1 - 28 af 33

Gulvask og Gulvbehandling

I kategorien Gulvvask og Gulvbehandling finder du flere former for rengøringsprodukter specifikt beregnet til anvendelse i forbindelse med gulvvask, gulvpleje og behandling af gulve. Vores varesortiment inden for rengøringsmidler og gulvpleje omfatter produkter såsom vaskepleje med eller uden voks, gulvvask- og gulvbehandlingsprodukter beregnet til industriel/erhvervsmæssig brug, vaskepolish samt shine vaskepleje og den klassiske brune sæbe mm.

Effektive rengøringsprodukter

Uanset om gulvvask- og gulvbehandlingsprodukterne skal anvendes på daglig basis, som en polish eller i tilfælde af at der er behov for et effektivt rengøringsprodukt, der kan klare mere genstridige og hårdføre pletter/snavs, så er der mulighed for at finde det rigtige produkt inden for kategorien gulvvask og gulvbehandling her.

Gulvprodukter

Hos Cleanxpert har vi alle de gulvprodukter din virksomhed hvad enten det er trægulve eller andre former for gulve der har bruge for pleje og vedligeholdelse så er vi altid klar med gode til bud på gulvprodukter i top kvalitet .