Trappestiger

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Trappestiger Der er 9 varer

Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9

Stiger

Hos CleanXpert kan du finde trappestiger, som egner sig til opgaver i hjemmet såsom at male eller gøre rent. Det gode ved en trappestige er, at de kun har 2-5 trin. Det øverste trin er større end de andre, hvilket gør det mere stabilt at stå på. Heldigvis har vi sammenklappelige versioner af alle vores trappestiger, så du undgår  at bruge for meget plads til opbevaringen af trappestigen. Udover trappestiger har vi også køkkenstiger. Vi har køkkenstiger, som er udstyret med gummibelægning, hvilket gør trinene skridsikre. Køkkenstigerne kan bruges til at nå højtplacerede ting eller skifte pære. Det er en god stige til hjemmet, da de skridsikre trin virkelig hjælper til stabilt at kunne bruge begge hænder til f.eks.  at løfte tunge ting ned fra et højt skab.

Skamler

Udover stiger har vi også et mindre udvalg af skamler og sammenklappelige skamler. Skamler egner sig især til børn, der gerne vil være med i køkkenet eller til at nå kopperne på øverste hylde.