Rengøringsmidler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Rengøringsmidler There are no products in this category.

Rengøringsmidler

Valg af rengøringsmidlet er en vigtig faktor, da alle  rengøringsmidler er sammensat af en lang række kemikalier. Det er vigtigt ved at vælge de Midler, som der er mindst belastende for brugeren og miljøet, men samtidigt sikrer ved din opgave bliver løst optimalt i forhold til det nye resultat og medgået tid. Brug derfor ikke rengøringsmidler, hvor du ikke kan få produkt- og sikkerhedsdatablade til produkt. Jeg kategorierer finder du online det helt store udvalg af rengøringsmidler til de forskellige brug.

Produkter

Vi har mange forskellige produkter, som alle er meget effektive til den givne opgave, og hvor der skal bruges meget lidt rengøringsmiddel, fordi det er højeste koncentration, og heller ikke det billigste i brug. Det er vigtigt ved brug af rengøringsmidler, ved mand efter den korrekte dosering, da rengøringen ikke bliver bedre af et overforbrug af rengøringsmidlet.

Svanemærkede Rengøringsmidler.

CleanXpert har en serie af  svanemærkede rengøringsmidler. Svanemærkede rengøringsmidler er ofte forvekslet med økologiske produkter. Økologiske produkter relateres til det enegelske ord økologiske. Svanemærket og økologiske produkter er at se fra samme samme sag - de er miljøvenlige. Svanemærkede produkter er fremragende til daglig eller jævnlig rengøring, mænd skal bruge brug af rengøringsmidler til hoved- og grundrengøring er du ugyldige til benytte stærkere rengøringsmidler som ikke er svanemærket

Rengøringsopgaven.

Ved valg af rengøringsmidler bør man vurdere rengøringsopgaven og finde de bedste midler og produkter til opgaven. Det er ikke nødvendigt med et stort udvalg af rengøringsmidler. Mange opgaver løses med et universalrengøringsmiddel , en kalkfjerner, et professionelt  opvaskemiddel samt et godt alkalisk produkt til fordel for olie, fedt og fastiddende snavs. Har man en overflade, der kræver plejefilm, bør man have et vaskeplejemiddel. Til grundlæggende eller hovedrengøring kan eksempelvis man vælge et grundrengøringsmiddel.

Læs nære om produkter nedenfor eller kontakt os på tlf. 70 22 22 33, hvis du har spørgsmål eller mangler og det relevante produkt.