Kategori: Rengøringsmidler

 • Universalrengøring

  universalrengøring

  CleanXpert har mange forskellige universelle rengøringsprodukter. Både almenlige og svanemærke de universal rengøringsprodukter kan eksempelvis være vores universal svane. Som er meget velegent til poleret gulve. så skal du bruge universalrengøring. har vi de midler du skal bruge.

  Universalrengøringsmidler

  Desværre kan forskellige universalrengøringsprodukter indeholde allergifremkaldende konversering. Hvis du vil reducere risikoen for allergi, så findes der andre rengøringsmidler uden de allergifremkaldende stoffer. Jeg følger og undersøger fra Forbrugerrådet Tænk Kemi, hvor de gennemgår i alt 25 universalrengøringsprodukter. Resultatet viser, at langt de fleste produkter indeholder allergifremkaldende stoffer. Hele 19 produkter ud af 25 indeholder parfume og op til flere af produkterne, der indeholder allergifremkaldende konserveringsmidler. 

  Methylisothiazolinon 

  er et allergifremkaldende stof, der blev fundet i fem af rengøringsmidlerne. Udover rengøringsmidler kan stoffet også findes i blandt andet maling og opvaskemiddel. Over 1000 danskere får årligt konstateret allergi mod stoffet MI. Hvis du ønsker at købe rengøringsmidler uden MI eller andre allergifremkaldende stoffer. Så tjek rengøringsmidlerne for de forskellige stoffer, da alle de allergifremkaldende konserveringsmidler skal deklareres på flasken. Du kan selvfølgelig kigge efter svanemærkede produkter eller produkter fra mærket Blomsten, som også tager hensyn til miljøet eller du kan kigge efter allergimærket Den Blå Krans for at undgå stoffet MI.

  Andre rengøring midler

  Grundrengøring

 • Gulvvask & Gulvbehandling

  Gulvask og Gulvbehandling

  Hos Cleanxpert har vi alle de gulv behdlings produkter, din virksomhed skal bruge. hvad enten det er trægulve eller andet gulv der har brug for pleje og vedligeholdelse så er vi altid klar med gode til bud på gulvprodukter i topkvalitet.

  Gulvvask, gulvpleje og gulvbehandlinger.

  Under kategorien Gulvvask og Gulvbehandling på vores hjemmeside finder du en lang række rengøringsprodukter af den bedste kvalitet, som f.eks. Kan specificeres til rengøring af forskellige slaggulve. Vi har rengøringsprodukter til gulvvask, pleje og vedligeholdelse af gulve og gulvbehandlinger. Vi forhandler alt fra den klassiske brune sæbe, vaskepolish, vaske shine, vaskepleje med eller uden voksende til gulvvask og gulvbehandlinger til industri eller erhverv. 

  Effektive rengøringsprodukter.

  Alt efter hvad der er nødvendigt for, så finder du løsningen lige her på vores hjemmeside. Vi har et produkt, der passer til lige netop dette rengøringsproblem. Vi har, hvad du skal bruge til en helt almindelig daglig gulvvask, til vedligeholdelse af et gulv, til at friske gulvet op og naturligvis til at fjerne genstridige pletter og snavs. Vores produkter fås i forskellige størrelser, hvilket gør det muligt at købe rengøringsmidler til erhverv.

  Gulvprodukter

  Hos CleanXpert har vi et stort udvalg af rengøringsmidler inden for gulvvask, gulvpleje og gulvbehandling, som kan bruges til forskellige slaggulve som trægulve og linoleumsgulve. Hvis din virksomhed mangler rengøringsmidler, så har vi, hvad jeg skal bruge og vi står altid klar med gode priser på produkter i høj kvalitet.

  Forsiden

 • Grundrengøring

  Grundrengøring

  Rengøringsmidler til en nem og effektiv grundrengøring. Altså rengøringsmidler til den mere krævende grundrengøring, som fx rengøring af et fedtet køkken, overflader der skal males, havemøbler og i det hele taget rengøringsopgaver, der kræver en mere grundig rengøring. Det er en god ide, at bruge grundrengøringsmidlerne sammen med ekstra varmt vand, da varmen fra vandet kan hjælpe rengøringsmidlerne med at virke endnu mere effektivt.

  Kan bruges til mange ting.

  Grundrens er et meget effektivt rengøringsmiddel mod snavs og fedt. Man kan anvende grundrens steder som er meget fedtede eller snavsede og som almindelig universalrengøringsmiddel ikke kan fjerne. Grundrens er velegnet til i eksempel restauranter, fødevareindustrien eller autobranchen. Men det være en god idé at bruge grundrens. Hvis man eksempelvis have renset en Tilrøget lejlighed, Vil grundrens være en effektiv måde at vaske vægge og gulve over med.

  Svanemærket

  Her hos Cleanxpert har vi et bredt udvalg af grundrengøringsmidler og mange af vores produkter er Svanemærket. Det er en garanti for at produktet ikke skader miljøet som andre ikke-svanemærkede produkter Kan gøre. Grundrens kan fås med parfume, som giver en frisk og naturlig duft. Ønsker man ikke grundrens med parfume, har vi også uden. CleanXpert din totalleverandør.

  Rengøringsprodukter

 • Polishprodukter

  Parat Plus polsk 

  Parat Plus polsk er dit nye yndlingsprodukt til polering af dette gulv. Det er et nemt produkt på arbejde med. Det er nemt ved fordele, eneste giver og flot og jævnt resultat. 

  Tips til at opnå det bedste resultat.

  For at få det bedste resultat, er det en god idé ved at gøre leje og fjerne ældre søer på områdets område, og når den ene gulvet er så leje og tørre kan du udføre Parat Plus polsk. Derudover er det vigtigt ved at udføre for at lag med en ren moppe eller klud og ved at vente i mindst 30 minutter imellem de to lag. Hvis arealet bliver hurtigt slidt, kan du sagtens udføre 3 forsinkelser. 

  Du kan bruge vores grundlæggende til neutraliserende gulvet og vedligeholdes lakken, Det er vigtigt, ved vaske gulvet grundigt og ved efterskylle gulvet 2 gange med leje vand.

  Parat Plus polsk kan også bruges til maskiner.

  For ved maksimere holdbarheden og øge slidstyrken kan du polere gulvet jævnligt med en blød runddel.

  Parat Plus polske Fjerner

  Parat Plus Polish Fjerner er egnet til at fjerne polymer- og vokslagslag, den fjerner polishlag fra alle vand- og alkalitesisrente kløfter. Påfør Parat Plus polsk Fjerner med spand og skrubbe eller maskine. Lad polsk fjernere virke i 5 minutter, inden du skyller efter. Det er en hurtig og effektiv metode, som også er fri ammoniak og har en neutral pH-værdi. Parat Polish Fjerner er hund ikke velegnet til træ- eller laminatgulv.

 • Sanitetsprodukter

  Sanitetsrengøring

  Vi har et stort udvalg af sanitetsprodukter til daglig brug i private og til professionelle brug. Produkterne kan bruges til desinficere og fjerne snavs og fedt. Vi har både sanitetsprodukter med og uden parfume. Alle vores sanitetsprodukter er svanemærkede, derfor er vores sanitetsprodukter sikre at bruge til rengøring af fliser, brusekabiner og til håndvask. Når du køber vores svanemærkede produkter formindsker du belastningen af ​​miljøet samtidigt med, ved at du får et produkt med mindre kemikalier.

  her på siden finder du vores velassorterede sortiment af sanitetsprodukter til anvendelse i forbindelse med enhver form for rengøringsopgave. Hos CleanXpert tilbyder vi blandet andet sanitetsprodukt og rengøringsmidler til industriel / erhvervsmæssig brug, hvor produkterne skal leve op til høje standarder. Sortimentet af sanitetsprodukter uden eksempelvis skuresticks, klorrens, spray, toilet / wc-rens mm.

  Du kan se udvalget af sanitetsprodukter igennem hende i siden og finde det produkt, der passerer til netop den rengøringsopgave, du / din virksomhed står overfor. Vores udvalg af sanitetsprodukter er anvendelige til flere forskellige anvendelsesmuligheder, eksempler til effektiv fjernelse af kraftige aflejringer, der er bedst til at finde af kalk, fedt, hårdfør snavs mm., Som kræver brugen af ​​det rette ret sanitets- og rengøringsprodukter.

 • Grovrengøring

  Grovrengøring.

  Vi har rengøringsmidler til lige dét, som du har brug for. Vi tilbyder en lang række af kvalitetstestede sæber, vinduespudsergrej, mikrofiberklude, støvsuger og rengøringsmaskiner m.m.

  Vi har erfaret, at effektivitet, flitighed og god kommunikation med vores kunder er vejen til succes. Hvad enten det handler om at tilbyde kompetent assistance til vores kunder, levere vare, forsyne kunder med rengøringsmaskiner eller finde de helt rette rengøringsløsninger til vores kunder.

  Vi specialiserer os i rengøring og vi arbejder med rengøringsløsninger hver dag. Med mange års erfaring kan vi selvsikkert hjælpe vores kunder. Vores primære opgave er at forstå, hvad vores kunder har brug for og hjælpe dem til at finde den rette løsning.

 • Køkkenrengøring

  Køkkenet

  er et samlingspunkt for mange familier. Det er jeg køkkenet der bliver spist efter og lavet lektier i hverdagene. Eller der bliver bagt boller og kage i weekenden eller til specifikke lejligheder. Så det er jo kun naturligt, når der også bliver snavset, når der bliver brugt så meget tid i lige netop dette rum. Mænd det er vigtigt ved at holde køkkenet leje af sundhedsmæssige årsager. For at holde køkkenet leje er det en gud idé ved at gøre hele køkkenet leje og gennemgå køleskabet for gamle madvare ofte. Det er op til at grave dig selv ved beslutningen, hvor ofte du kan bruge denne køkkenleje. Det kommer til selvfølgelig også et sted, hvor meget du bruger dit køkken og det eneste omfang du bruger det. Du kan vælge at gøre dette køkken leje hver dag i kortere tid eller lave og grundlæggende rengøring af køkkenet i ny og næste.

   vores råd til rengøring af køkkenet.

  1. Start med at vaske alle tekstiler i køkkenet med besked karklude og viskestykker.                

  2. For ved undgå ved sprede bakterier, er det en gud idé ved skifte dine klude hyppigt. Brug begivenhed og ren klud til de reneste steder og til den eneste beskedne overflader.                 

  3. Brug de rette rengøringsmidler til de rette opgaver. Vi anbefaler ved brug af sæbe til fedt, syre mod kalk og blegemiddel mod farve.  

  4. Sidste mænd er ikke mindst det, der er en god idé ved brug af handsker, når du gør leje for på skåne spis hænder mod forskellige kemikalier.    

 • Tøjvaskeprodukter

  Vaskepulver.

  Har du et yndlings mærke af vaskepulver? Når du vasker tøj, er det vigtigt ved brug af tiden fornuftigt ligesom med så mange andre pligter, så det blev gjort ordentligt. Derfor er det vigtigt på dette vaskepulver gør vasketøjet helt leje. Det er irriterende, når jeg skulle starte forfra med tøjvasken, fordi det ikke kan leje eller for at det ikke er noget, der nyvasket vasketøj burde dufte. Hos CleanXpert kan du se det mærke af vaskepulver, som du vil vende til eller blive inspireret til prøve og nyt mærke. Om vaskepulveret er til privat eller professionelt brug, så har CleanXpert vaskepulver, der passer til dette professionelle brug og som sådan er meget effektivt.

   Vaskepulver i den bedste kvalitet

  Man skal ikke bruge for meget vaskepulver hver dag for din egen skyld eller for naturens. Når du bruger vaskepulver, kan du sagtens bruge lidt mindre vaskepulver, end hvad der anbefales. Vasketøjet bliver ikke renere, fordi du vælger at bruge mere. Nogle gange kan vaskepulver gøre underværker, hvis eksempel er der blevet spildt på yndlingsskjorten. Der er mange forskellige mærker af vaskepulver ved valg imellem, alt fra rabat vaskepulver til vaskepulver fra populære og blot kendte mærker. Eller måske er du kun til miljøvenlig vaskepulver eller vaskepulver uden blegemiddel eller parfume? Vi har alle forskellige præferencer. På CleanXpert.dk kan du se lige netop det produkt, der er nødvendigt at spise og forberede! 

  Kvalitet og vaskepulver

  Hos Cleanxpert har vi den højeste kvalitet af vaskepulver og som er godkendt af fx Eu.Vaskepulveret eksempelvis fremstillet til at kunne rengøre arbejdstøj der er blevet meget snavset som eksembel tøj der har været brugt til Industri rengøring. Her kræves et ekstremt god vaskemiddel hvis tøjet skal blive rigtig rent.

 • Desinfektionsprodukter

  Universal Desinfekt 

  CleanXpertes Universal Desinfekt, hvis kemisk sammensætning gør det overlegent i forhold til andre lignende produkter, når det er nødvendigt at fjerne og desinficere alle typer af overflader og belægninger. Udover er det og af vores mest populære produkter. Universal Desinfekt er det perfekte produkt til arbejdspladsen, forskelligartet institution som skoler og børnehaver, selvfølgelig også til hjemmet. 

  Med vores Universal Desinfekt

  kan du både fjerne krus, bakterier og dårlig lugt, og det efterladne overflader både rene og pæne.lig nu er vi jo i tid, hvor det er ekstra muligheder for desinfektionsudgaver eksempler til højere da Coronaen er meget smit bar. vi anbefaler hjælp af brugerens infektioner mellem hver gang du har været i berøring med evt smitte. se også vores videoer omkring dette 

   Brug Universal Desinfekt overalt

   En af fordelene ved Universal Desinfekt er der, hvor du kan bruge det ude såvel som uafhængigt. Du skal blot sørge for ved temperaturer over 8 grader, hvis du vil have det bedste resultat. Universal Desinfekt kan bruges til desinficerende overflader, fjerne dårlig lugt og bakterier, rense og affedte overflader og andet. er også vigtigt i mod Covid19

  video

 • Vindues- &...

  Glasrens og vinduesrens

  CleanXpert anbefaler ved Når du skal vaske eller pudses vinduer er en vinduesrens på spray og nem måde at gøre det i forhold til at stille og bruge sæbe og vand. Da der er eksembel, der ikke findes produkter i der af hjælper aftørring af vinduet efter vaske og som så der nemt laver striber på uhøflige. bagefter ved at anvende en rudeskraber og tørre efter med en klud. Eller papir.

  Hvad bruger glasrens til

  Glasrens er det bedste produkt, når vi snakker om vinduesrengøring. Da den hurtige opløser snavs og skidt, som hurtigt kommer til sidde på et vindue. Det kan også være fedtfinger, der kan lave udtryk for, at siderne kan gå hurtigt hurtigt på din uhøflige. Få nogle opløser det snavs og fedt. Det vil efterlade din uhøflige hud og ren, Vinduesrens kan bruges til universalrengøringsmiddel, Det kan også bruge til en ren fliser og klinker. Kogeplader og meget andet.

  Glasrens og effektivitet

  Glasrens kan bruges til rengøring af glas, som glasplader og glasdøre, mænd kan også bruges til computerskole og på smartphones./ Mobiltelefoner Glasrens kan bruges på alle overflader, der kan tåler vand og kan også bruges på mange forskellige glasglas. Du kan spraye en bande i indersiden af ​​dit emne, hvis der er tvivl om, overfladen kan tåle glasrens. Vi har glasrens der registreret under EUs miljømærkeordning. Og han er derfor fuldstændig lovlig på alle måder.Og miljøvenligt hos CleanXpert går vi op i at bruge sunde og miljøvenlige produkter som overholder kravende så vidt så muligt det er ikke altid lige nemt da noget snavs er svært at fjerne.

 • Personlig plejeprodukter

  Personlig pleje produkter

  Hos CleanXpert finder du rigtig mange forskellige pleje produkter. Vi har lotion, sæber, shampoo og mange andre personlige pleje produkter. Vores udvalg byder på plejeprodukter til alle personer i din virksomhed. Vores pleje produkter bidrage til et maksimal sundhed og velvære for dine ansatte og der bliver også taget hensyn til miljøet.

  Uden skadelige tilsætningsstoffer

  passe du bedst muligt på din krop, anbefale vi plejeprodukter med udelukkende naturligt indhold. Personlig pleje fra CleanXpert er produceret på de bedste råvarer fra naturen, og er fri for skadelig tilsætning som aluminium og parabener. Går du uden om produkter med ingredienser mindsker du mange sygdomme. Naturlig personlig pleje er den bedste løsning for alle.

  gode personlige pleje i hverdagen

  I en travl Arbejdsdag glemmer mange nogen gange den personlige pleje. og det er vigtigt med en god personlig plejerutine. Den behøver ikke være omfattende, bare man får nogle fornuftige rutiner Hos CleanXpert har vi altid gode råd til disse rutiner og hvordan din virksomhed holder en god hygiejne og personlig pleje.

 • Duft- & lugtbekæmpelse

  Lugt Fjerner.

  Leder du efter et rengøringsmiddel, som ikke kun maskere dårlig lugt men samtidig går ind og behandler, rengøre og fjerner lugten? Hos CleanXpert finder du en lang række af rengøringsprodukter, som gør lige netop dette. 

  Slemme lugte kan opstå, hvis problemet ikke bliver løst med det samme. Derfor kan lugten virkelig være svær at komme af med uden de rette rengøringsmidler. 

 • Træ- & Trægulvsprodukter

  Trægulvebehandling

  Her på CleanXperts hjemmeside kan du finde gulvpolish og polishfjerner til at behandle dine trægulve. Hvis du leder efter et rengøringsmiddel, som behandler og samtidig vedligeholder dine gulve, så er gulvpolish den bedste løsningen til din trægulvsbehandling. Vi har også polish-midler, som gør overfladen mere slidstærk. Når du vælger et rengøringsmiddel til trægulvebehandling, så er det vigtigt at overveje hvor blanke resultatet skal være. Det er selvfølgeligt også vigtigt at vælge dét, der passer til dit gulv, da det er forskellige midler, der skal bruges til forskellige gulv. Hvis du mangler et rengøringsprodukter som fjerner polish eller vaskeplejefilm, så prøv vores polishfjerner.

 • Tæpperenseprodukter

  Tæpperenseprodukter

  Hos CleanXpert finder du tæpperenser produkter, som hurtigt og effektivt opløser skidt og snavs, og andre organiske pletter og fedtstoffer. Vi har flere forskellige produkter der nemt kan rense dit tæppe, så hvis tæppet ikke tåler vand, forhandler vi også tørshampoo til tæppet.

  Rensning

  Med tørshampoo bliver rensning spred rensemidlet over tæppet, og børst det grundigt ind i tæppet, det skal virke nogen tid og der efter støvsuges det op og tæppet er rent. Hvis Tæppet er med gamle pletter er det nødvendigt at bruge en pletfjerner først. Her efter kan du bruge engangsklude med pletfjerner og Dit

  produkter

  tæppe vil være helt rent igen. Tæpperens kan også bruges på stofmøbler og andre produkter der minder om tæpper . Dette kan også opløse pletter Allah kaffe og vin. CleanXperts tæpperens produkter kan fås i forskellige mængder og er derfor mest til professionel . Vi er er altid klar med hjælp og vejledning. Da vi har mange års erfaring inde for tæpperensning.

 • Diverse Kemiprodukter

  Diverse kemiprodukter

  i denne kategori har vi alle vores forskellige kemiprodukter. Som WD40. Salmiakspiritus og meget andet vi har alt hvad du skal bruge inden for rengøringsudstyr og produkter. 

  Kemi findes overalt.

  Du kan finde de fleste produkter, på siden her. Hos CleanXpert stræber vi efter, at kunne informere vores kunder om, hvilke ingredienser der findes i deres rengøringsmidler og hvordan de skal anvendes. Vi tilbyder forskellige kemiske produkter såsom funktionersmidler, sprinkler- og kølervæske Vi arbejder mod at kunne opfylde alle vores kunder behov. Vores mål er, at kunne tilbyde vores kunder miljøvenlige produkter, som kan levere kravene til sundhed, sikkerhed og miljøet. Allerede nu tilbud vi bl.a. svanemærkede produkter og produkter, der er lavet til at skønne vores kunder og miljøet. Vores mål er at have endnu flere effektive og miljøvenlige produkter inden for alle rengøringskategorier.

 • Skumrenseprodukter

  Skumrenseprodukter

  Med skumrensprodukter er det muligt ved formænske mængder af sæbe, og man har et derfor og mindre sæbe forbrug. Rengøring med en skunrenseprodukter er mere skånsomt for miljøet, Da vandforbruget er meget lavt. 

  Skumrens.

  Vores skumrens kan bruges til forskellige former for rengøring, hvor skumrene er nødvendige og til brug af en skumkanon eller skumudlægningsudstyr. Skumrensen har en god kalkopløsende effekt samt fedtopløsende og bakteriehæmmende egenskaber, og kan derfor også bruges som afkalkning. Skumrensen er nem at bruge, da skummet sætter sig på det udvalgte område. Efter kort tid falder skummet sammen og kan derefter skylles af. Skumrensen giver et flot og grundigt resultat.

  Flader

  På en lodrette flader er det en fordel at bruge en skumrenseprodukter, skummet bliver siddende og får der med mulighed for at arbejde sig ind og opløse snavset. altså på sådan en flade er skumsæbe virkelig effektiv.

  besparelse

  Bruger mand skumrenseprodukter, sparer mand også Arbejdskraft. Da skumsæben bliver siddende og selv opløser snavset og man skal bare vaske det af med vand. Altså du kan ikke at skure og skrubbe Du kan bare skylde overfladerne over med vand og din overflade vil være helt ren.

  https://cleanxpert.dk/

 • Graffitifjerner

  Graffitifjerner

  CleanXpertes graffitifjerner kan fjerne graffiti fra alt som porøse overflader, til malede og lakerede overflader. Vi fører også imprægneringsmiddeler som kan behandle dine overflader, og som lette din graffitifjernelse.vi har mager går erfaring i rengørings udstyr så er altid klar med gode råd omkring grafitti

  Sådan fjerner graffitire

  CleanXperts Graffitirens er nemt at bruge,man skal dog altid være påpasselig, da produkterne indeholder stærk kemi. det kan være fordel at anvende grafitti grens med en bruse/sprayflaske.da det gør det nemmere at kontrol, og er dermed lettest at påføre direkte på område. Det er bedst at lade det sidde i et stykke tid, Da noget graffitgi kan være svært at opløse. Der efter kan man vasker det af med vand. Når du vasker er det en god ide at anvende en svamp eller børste.

 • EDB Rengøring

  EDB rengøring

  CleanXpert har den nyeste form for rengøringsmidler, som eksempel EDB-rengøringsmidler, EDB rengøringsmidler er meget nemt ved brug og efterladder overfladen ren og skindende. Som på offentlige steder, hvor IT-udstyr bliver brugt af mange mennesker hver eneste dag,. Dette efterlader naturligt og vis mængde snavs på udstyr, så det er vigtigt at have et godt rengøringsprodukt. Vi har altid EDB rengøringsmidler til mange forskellige opgaver på lager og i høj kvalitet. Eksempel EDB rengøringsmidler til tastaturer og skærme. Vi har også skumrens til kabinettet og andre typer EDB-rengøringsmidler. Se flere produkter på hjemmesiden.

 • Afkalkningsprodukter

  Hvor ofte skal jeg afkalke min jura fuldautomatiske kaffemaskine?

   Din jura kaffemaskine (Ena, Impressa & Giga) installeres til, ved fortælle dig hvornår den skal afkalkes. Det skal den efter ca. 50 liter. Hvis du bruger Jura Claris vandfilter anbefaler vi, at du selv afkalker maskinen og par gange om året.

  Hvor ofte skal jeg afkalke min fuldautomatiske kaffemaskine?

   Hvis det ikke er en jura kaffemaskine, bør det være oplyst i den manuelle som fulgte med maskinen. Husk på tjekke om der skal bruges flydende afkalkningsmiddel eller pulverform, og dosér efter producentens anvisning. Ellers kan du spørge om forhandleren, som har solgt dig maskinen.

  Kan jeg bruge billige produkter som eddike eller minus kalk til min fuldautomatiske kaffemaskine?

   Det kan du i princippet godt. Mænd indvendige af din maskine kan tage skade, hvilket betyder reparator. Både eddike og minus kalk er forholdsvis hård ved hjælp af maskinen og hvorfor vi ikke anbefaler, hvis du bruger disse eller lignende produkter til almindelig afkalkning. For til rådighed for fritid og penge, anbefaler vi til investere i afkalkningen af ​​din kaffemaskine.

  Afkalkning:

  kaffemaskiner og espressomaskiner kan blive stoppet til med kalk, skal du derfor huske på afkalke da maskin ellers vil være udulige på et tidspunkt. Afkalkning af din elkedel, kaffe- eller espressomaskine får den til at holde længere og til at arbejde berede. Det er ikke godt at drikke ved drikke eller drikke kaffe med rester af kalk. Kaffemaskiner, espressomaskiner og elkedler kan du afkalke på flere måder. Jeg brugsvejledningen står der som regel, hvordan du afkalker din maskine. Læs altid dette.

  Derfor skal du fjerne kalk

  Maskinens producent anbefaler noengange, på køberen bestemte afkalkningsmiddel. Har produceret og anbefalet, kan du se den i brugsvejledningen. Mænd, du kan sagtens bruge andre afkalkningsprodukter, som vi har eksempler på i CleanXpert, og vi har stort set det bedste tilbud på vores produkter.

Der er 410 varer.

Viser 1-32 af 410 element(er)

Aktive filtre

1121

Klorrent 5 ltr

62,95 kr.
There are not enough products in stock
1123001

IDZ Rapid A 1 ltr

61,95 kr.
There are not enough products in stock

Rengøringsmidler

Valg af rengøringsmidlet er en vigtig faktor, da alle  rengøringsmidler er sammensat af en lang række kemikalier. Det er vigtigt ved at vælge de Midler, som der er mindst belastende for brugeren og miljøet, men samtidigt sikrer ved din opgave bliver løst optimalt i forhold til det nye resultat og medgået tid. Brug derfor ikke rengøringsmidler, hvor du ikke kan få produkt- og sikkerhedsdatablade til produkt. Jeg kategorierer finder du online det helt store udvalg af rengøringsmidler til de forskellige brug.

Produkter

Vi har mange forskellige produkter, som alle er meget effektive til den givne opgave, og hvor der skal bruges meget lidt rengøringsmiddel, fordi det er højeste koncentration, og heller ikke det billigste i brug. Det er vigtigt ved brug af rengøringsmidler, ved mand efter den korrekte dosering, da rengøringen ikke bliver bedre af et overforbrug af rengøringsmidlet.

Svanemærkede Rengøringsmidler.

CleanXpert har en serie af  svanemærkede rengøringsmidler. Svanemærkede rengøringsmidler er ofte forvekslet med økologiske produkter. Økologiske produkter relateres til det enegelske ord økologiske. Svanemærket og økologiske produkter er at se fra samme samme sag - de er miljøvenlige. Svanemærkede produkter er fremragende til daglig eller jævnlig rengøring, mænd skal bruge brug af rengøringsmidler til hoved- og grundrengøring er du ugyldige til benytte stærkere rengøringsmidler som ikke er svanemærket

Rengøringsopgaven.

Ved valg af rengøringsmidler bør man vurdere rengøringsopgaven og finde de bedste midler og produkter til opgaven. Det er ikke nødvendigt med et stort udvalg af rengøringsmidler. Mange opgaver løses med et universalrengøringsmiddel , en kalkfjerner, et professionelt  opvaskemiddel samt et godt alkalisk produkt til fordel for olie, fedt og fastiddende snavs. Har man en overflade, der kræver plejefilm, bør man have et vaskeplejemiddel. Til grundlæggende eller hovedrengøring kan eksempelvis man vælge et grundrengøringsmiddel.

Læs nære om produkter nedenfor eller kontakt os på tlf. 70 22 22 33, hvis du har spørgsmål eller mangler og det relevante produkt.