Afkalker til vaskemaskine 5 kg
search
  • Afkalker til vaskemaskine 5 kg

Afkalker til vaskemaskine 5 kg

723,95 kr.
Ekskl. moms

1246
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Afkalker til vaskemaskine 5 kg

Anvendes til at forhindre eller fjerne kalkaflejringer og dermed kalksten i din vaskemaskine.
Afkalkeren er i pulverform.

Når du vil afkalke din vaskemaskine, må du aldrig bruge "Kalk væk" eller andre afkalkningsprodukter med phosphorsyre og andre stærke syrer, der ikke er egnet til din vaskemaskine. I værste fald kan du få ødelagt alle de interne gummipakninger - og det vil minimere din vaskemaskines levetid. Anvend derfor fx altid vores afkalker eller midler specifikt til din vaskemaskine, så er du sikker på, at du ikke får opløst gummipakningerne i maskinen.

HUSK OGSÅ RENGØRINGEN AF MASKINEN
Du skal rense din vaskemaskine efter behov og specielt, hvis den begynder at lugte. Du renser nemt vaskemaskinen med et vaskemiddel tilsat klor målrettet rensning af vaskemaskiner. Gentag to til tre gange i alt. Bagefter starter du en vask af maskinen uden sæbe og uden tøj ved 60 grader for at skylle alt klor og snavs ud af maskinen.

Vil du ikke bruge klor, kan du alternativt vaske maskinen med brun sæbe, som fjerner urenheder og fedt fra maskinen samt renser vandlåsen. Kom en teskefuld brun sæbe i det rum, der er beregnet til vaskepulver. Vask ved 60 grader og gentag tre gang i alt. Vask efterfølgende ved 60 grader uden vaskemiddel for at få alle sæberester skyllet ud af maskinen. Husk også at vaske gummilisten og sæbeskuffen i en mild sæbeopløsning.

 

SIKKERHEDSDATABLAD CLP

1246
14 Varer