Beklædning & Personlige værnemidler

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Beklædning & Personlige værnemidler There are no products in this category.

BEKLÆDNING & PERSONLIGE VÆRNEMIDLER

For at beskytte dig selv og dine medarbejdere mod bakterier og smuds samt dine madprodukter mod overførte bakterier, anbefaler cleanxpert at der under rengøring og lignende aktiviteter altid benyttes beskyttende handsker. Hos cleanxpert.dk finder du de rengøringshandsker du skal bruge, fælles for dem alle er at de er at de sidder perfekt på hånden. På vores webshop finder du et sortiment af værnemidler målrettet rengøring, indusitriel rengøring fødevarehåndtering og produktion. Vi har alt fra hårnet, overtrækssko, beskyttelsesdragter, sikkerhedshjelme, sikkerhedsbriller, høreværn og åndedrætsværn. cleanxpert har kompetente medarbejdere, som altid er klar til at give dig service og vejledning, så du kan træffe det helt rigtige valg for dig og dine medarbejdere. Vi er eksperter både når det gælder de værnemidler, som du kender og bruger hver dag, men også hvis du skal vejledes til at bruge af nye produkter, som kan lette din hverdag og gøre din arbejdsplads mere sikker og konfrotabel.

Nitrilhandsker, Vinylhandsker og Latexhandsker

Få god håndhygiejne og beskyttelse af hænderne med latexhandsker og nitrilhandsker fra cleanxpert. Vi leverer professionelle latexhandsker, hudcreme og hånddesinfektion til perfekt beskyttelse af hænderne og professionel bekæmpelse af sygdomsfremkaldende bakterier.  Her i vore brugervenlige webshop finder du et udvalg i latexhandsker, vinylhandsker og nitrilhandsker til virksomhedens medarbejdere.

Beskyt dine hænder med latexhandsker

Ud over god håndhygiejne, der formindsker og forhindrer risikoen for bakterieoverførsel i hverdagen, er det vigtigt at bruge kvalitets latexhandsker og nitrilhandsker til beskyttelse af huden. Undgå den direkte kontakt med kemikalier eller særligt farlige kemikalier med effektive latexhandsker eller nitrilhandsker. Med vores kvalitets latexhandsker og nitrilhandsker, får du en sikker og effektiv beskyttelse. Handskerne er godkendt til hverdagsbrug og er den helt rigtige løsning hvis du vælger at plejs hænderne i hverdagen, så du undgår bakterieangreb, udslæt og skader på huden.

Cleanxpert har det arbejdstøj du skal bruge og har altid gode tilbud. se mere HER