Kategori: Støvsugerposer

Der er 33 varer.

Viser 1-32 af 33 element(er)

Aktive filtre

STØVSUGERPOSER

Du finder flere støvsugerposer som passer til forskellige støvsugere . For at se den rette støvsugerpose til din støvsuger skal du vide, hvilken støvsuger du har. Informationen finder du under støvsugeren, hvor sidemærket og mærke med information om, hvor støvsuger du har.

Valg af støvsugerposer.

CleanXpert.dk har oprindelige støvsugerposer som uoriginale og konvertible støvsugerposer. Der findes mange forskellige konvertible støvsugerposer: SWIRL, Gameo, Kleenair, Menalux, Europart, Propair er blot et par af de mange forskellige støvsugerposer, som du kan se på Cleanxpert.dk. Vi har valgt at give flere forskellige støvsugerposer, da vi mener, at vi kan give kunderne mest for pengene. Støvsugerposerne er meget høj kvalitet, kun giver og god sikkerhed for, at du ikke ødelægger din støvsuger på grund af en sprængt støvsugerpose.

De originale støvsugerposer

er noget dyrere ende på det konvertible, mænd vi tilbyder mærke indkøbsrabat til de fleste originale støvsugerposer. Rabatten gælder for Miele FJM, Miele GN, Nilfisk, Electrolux, Ultra One, Philips, Bosch, Siemens, Volta og ikke mindst den såkaldte S-taske E201 og S-taske E210, som passer til mange støvsugere. Så der er gode penge til rådighed ved køb af mindst 5 pakker støvsugerposer.

Til de mest solgte støvsugere tilbyder vi og kvalitetsposer under navnet BudgetVac. Som erstatning for s-bag BV002, Som alternativ til Miele BV003. Til Nilfisk Extreme, Power og GM har vi BV007. Philips Oslo kan anvende BV006, her er BV005 brug af AEG støvsugere som anvender GR.28 posen. Bosh og Siemens Type D, E, F, G, H Aanvender BV004. BV001 kan bruges af de fleste Melissa støvsugere, samt Nilfisk Coupe og mange andre.

Hvis det er støvsugerposer, du har brug for, så har hun CleanXpert Danmarks største udvalg samlet på et sted.