Kategori: Rengøringsvogne

 • Rengøringsvogne TINA

  Tina rengøringsvogne

  Hos CleanXpert har vi professionelle rengøringsvogne, som kan klare hverdagens Burg og de snavsede opgaver. rengøringsvognene er lavet af et solide og slidstærke kvalitetsmaterialer. Og er lavet i ergonomiske designs, som sikrer dine medarbejdere den helt rigtige arbejdsposition. Vi sælger anerkendte brands som Tina rengøringsvognen som har sat en ære i at producere rengøringsvogne i Topkvalitet.

 • Rengøringsvogne HTP
 • Rengøringsvogne NUMATIC
 • Rengøringsvogne Diverse

  Rengøringsvogne

  Under diverse rengøringsvogne har vi eksempel enkelt stativer til fx affaldsposer. Vores udstyr er i den bedst kvalitet. Og til den helt rigtige pris

Der er 34 varer.

Viser 1-32 af 34 element(er)

Aktive filtre

6048

Vaskerivogn Rund

1.039,95 kr.
There are not enough products in stock

Rengøringsvogn - professionelle rengøringsvogne

Professionelle rengøringsvogne i en robust og slidstærk kvalitet, gennemtænkt design og perfekt ergonomisk udformning.
Hos Cleanxpert finder du rengøringsvogne til konkurrencedygtige priser og i et bredt sortiment. Vi sælger bl.a. Tina Trolleys, Vikan og Activa Rengøringsvogne. Her kan du bl.a. købe rengøringsvogne med drypsystem også kaldet kopsystem, rengøringsvogne med bredpresse, rengøringsvogne til mikrofibersystem, kompakte rengøringsvogne, wetmop vogne, hotelvogne, vaskerivogne og trappevogne.

Rengøringsvogne

Vognen må passe til det gulvvaskesystem, du ønskes anvendt til rengøringen. Vi fører de rengøringsvogn, du skal bruge, og de fleste rengøringsvogne kan tilpasses dine ønsker. Vi har rengøringsvogne med fodbetjent udstyr, og som også er ergonomisk korrekte for medarbejderen. Der er vogne med system til klargjorte mopper og der er vogne til drypmetoden - vogne med fladpresse. Til mindre områder kan man bruge en gulvvaskevogn, hvor der er 2 spande og et pressesystem. Cleanxpert kan også levere specialvogne blandt andet antimagnetiske vogne til brug i områder med scannere, der udsender magnetfelter. Ligesom vi leverer klima- og miljøvenlige rengøringsvogne med dosseringssystem og til blandt andet engangsmopper med lave levetidsomkostninger.

Den rette rengøringsvogn

Den korrekte Rengøringsvogn til opgaven og formålet sikrer, at rengøringen kan foregå på den nemmeste måde. Med en rengøringsvogn er alt udstyr og grej til anvendelse i forbindelse med rengøringen samlet ét sted. Den mobile rengøringsvogn med hjul sikrer nem håndtering af opgaven, da den er nem at flytte rundt. Hos CleanXpert forhandler vi diverse typer af rengøringsvogne/combivogne, som fås komplet udstyret med eksempelvis et varierende antal rengøringsspande, mopholder, trådkurv med redskabsholder, sækkeholder til affaldssække, dosseringssystem og flere andre features. Eftersom ingen rengøringsopgaver er ens, kan du med fordel vælge den type og størrelse rengøringsvogn, som passer til netop dine og din virksomheds behov.

Kunde service

kunne du ikke finde netop den rengøringsvogn du søger? Er du velkommen til at kontakte kundeservice for ydeligere information. Vi forhandler et bredt sortiment af professionelle rengøringsvogne samt professionelt rengøringsudstyr som du ser på vores webshop.
Kontakt kundeservice på mail webshop@cleanxpert.dk for spørgsmål omkring rengøringsvogne eller andet rengøringsudstyr.