Filtersalt Groft 6x1,8 kg
search
  • Filtersalt Groft 6x1,8 kg

Filtersalt Groft 6x1,8 kg

99,95 kr.
Ekskl. moms

1214
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Filtersalt Groft 6x1,8 kg

GROFT FILTERSALT er anvendelig i alle slags opvaskemaskiner. GROFT FILTERSALT er produceret med maskinopvask for øje. Det er renere end andre salttyper, og derfor efterlades ikke nogen uopløselige rester i opvaskemaskinens kalkfilter. Derved vil opvaskemaskinens kalkfilter fungere optimalt.6x1,8 kg

Skal du bruge fint eller groft filtersalt?

Kalkfiltret er ikke ens i alle opvaskemaskiner. Nogle giver det bedste resultat med fint filtersalt, mens andre helst skal have grovere filtersalt. Kig i maskinens brugsanvisning eller kontakt forhandleren som så kan oplyse dig om, hvad der skal bruges.

Filtersalt er uafhængigt af opvaskemidlet. Salt og opvaskemiddel har helt forskellige funktioner. Derfor giver vores filtersalt det samme gode resultat uanset hvilket opvaskemiddel du anvender.

Brug aldrig andre former for salt. Salt til madlavning og tøsalt kan indeholde forskellige tilsætningsstoffer og mineraler, der kan sætte sig i kalkfiltret og ødelægge det. Brug kun filtersalt. Det skåner opvaskemaskinen, giver en klarere opvask og formindsker brugen af opvaskemiddel.

 

 

1214
100 Varer