Suma Bac D10 5L - Rengørings- og desinfektionsmiddel
Suma Bac D10 er et koncentreret rengørings- og desinfektionsmiddel til alle overflader i fødevarevirksomheder.
Beskrivelse Suma Bac D10 er et koncentreret rengørings- og desinfektionsmiddel til alle overflader i fødevarevirksomheder.
Egenskaber Desinfektionsmiddel godkendt af Fødevarestyrelsen under journalnummer FA 4800-382/02 Kombinationen
af kationisk tensid, kalkbinder og buffersystem gør produktet særdeles
effektivt over for et bredt spektrum af mikroorganismer i alle
vandforhold. Produktet er baseret på overfladeaktive komponenter,
hvilket samtidigt gør det effektivt som rengøringsmiddel.
Fordele Samme produkt til 2 steps rengøring og desinfektion Effektivt overfor fedt og indtørrede madrester Effektivt overfor et bredt spektrum af mikroorganismer og hjælper til at øge hygiejnesikkerheden Effektivt i alle vandforhold Brugsanvisning 1. Fjern synlig snavs fra overfladen. 2. Tilsæt produkt i henhold til doseringstabel.
3. Påfør brugsopløsningen med klud eller blød børste og rens med rent vand
4. På overflader med fødevarekontakt: Påfør brugsopløsningen igen og lad virke minimum 5 min.
5. Efterskyl overflader grundigt med rent vand
6. Lad lufttørre.
Spray / Iblødsætning EN1276, EN1650, EN13697 - Bacteria and yeast - 15 ml/L (1.5%) - 5 min Aftørring EN1276, EN1650, EN13697 - Bacteria and yeast - 10 ml/L (1.0%) - 5 min EN1276, EN1650, EN13697 - Bacteria and yeast - 40 ml/L (4.0%) - 30 sec