• Ny
Kärcher Højtryksrenser HD 5/12 C Plus
search
  • Kärcher Højtryksrenser HD 5/12 C Plus

Kärcher Højtryksrenser HD 5/12 C Plus

5.845,00 kr.
Ekskl. moms

1.520-901.0
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Kärcher Højtryksrenser HD 5/12 C Plus

Eneste højtryksrenser på markedet som er ligeglad med om den står op eller ligger ned. Den er robust nok til en byggeplads, billig nok til garagen.Koldtvandsrenser til daglig kommerciel anvendelse. Kompakte mål, robust konstruktion og fremragende manøvredygtighed - en maskine, der gør kompaktklassen ære.
Slangerulle kan tilkøbes!</strong>Se den monteret på videoen.

Denne koldtvandsrenser med vekselstrømmotor er den perfekte begyndermodel for professionelle slutbrugere.

Den opretstående HD 5/12 C Plus er særdeles manøvredygtig og kompakt og har en højdeindstillelig transportbøjle af aluminium. Fordelen ved transportbøjlen er, at den er let at tilpasse brugerens kropshøjde uden brug af værktøj.

Når bøjlen er trukket helt ud, sikrer maskinens store opbevaringsrum, at tilbehøret altid er gemt sikkert af vejen og alligevel lige ved hånden. Når bøjlen er skubbet ned, kan denne handy maskine nemt tages med i en hvilken som helst stationcar eller varevogn.

Maskinen har flere Kärcher finesser såsom et slagfast plastkabinet, som beskytter højtrykspumpen mod beskadigelse og snavs.
Andre finesser er opbevaringen af ledninger (med låseanordning) og dyserummet, begge dele anbragt praktisk på bagsiden af maskinen.

Koldtvandsrenseren leveres med en trevejsdyse, som gør det nemt og hurtigt at regulere vandstrålen. Du kan vælge mellem en højtryks-punktstråledyse, en højtryks-fladstråledyse (25°) og en lavtryks-stråledyse. Lavtryksstrålen med en spredning på 40º bruges til udlægning af rengøringsmiddel. En ventil til måling af rengøringsmiddelmængden gør det muligt løbende at blande rengøringsmiddel ved brug af højtryksdyse.

Den store olietank, som er afgørende for at sikre, at maskinen altid er smurt tilstrækkeligt, er nem at kontrollere gennem et skueglas.

Den trecylindrede aksialpumpe med stempler af rustfrit stål og et messingcylinderhoved sikrer lang levetid og gør den mindre modtagelig for fejl. Det specielle ved denne nyudviklede pumpe er, at både vandindløb og højtryksudløb er fremstillet af messing, hvilket gør dem særdeles modstandsdygtige over for brud og korrosion.

Standard tilbehør

  • Pistolhåndtag med softgrip
  • Højtryksslange, 10 m
  • Strålerør, 550 mm
  • Trippeldyse (0°/25°/40°), .
  • Snavsfræser
  • Anti-twist system (AVS)
  • Pressostatkontrol

Tekniske data:

Strømtilslutning Ph/V/Hz: 1 / 230 / 50
Pumpemængde l/h: 500
Driftstryk bar/MPa: 120 / 12
Max. tryk (bar/MPa): 150 / 15
Maks. tilløbstemperatur (°C): op til 60
Tilsluttet effekt (kW): 2,3
Vægt (kg): 22
Mål (L x B x H) (mm):

360 x 375 x 92

Se video

1.520-901.0
100 Varer