Fimap GL Pro Standard Komplet
search
  • Fimap GL Pro Standard Komplet
  • Fimap GL Pro Standard Komplet

Fimap GL Pro Standard Komplet

29.996,00 kr.
Ekskl. moms

110293
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Fimap GL Pro Standard Komplet

Kraften af en stor maskine og adrætheden af en lille maskine.
Kraften og teknologien af en stor maskine er nu også tilgængelig hos de mindre maskiner. Den er velegnet til små arealer i hvilken som helst branche selv de mest krævende. På grund af dette er maskinens ydre meget robust. Maskinens ydre er lavet af polythylene, hvilket beskytter de mekaniske dele og giver den et pænt og robust design. Designet gør det også lettere at transportere maskinen gennem smalle områder. Med dens ekstraordinære kraft bringer GL den professionelle rengøring til selv de mest trangte steder. Maskinen kan bruges til alt fra hospitalsgulve til varehuse. Maskinen sikre en perfekt rengøring i alle hjørner. Det er den perfekte løsning for professionelle, som gerne vil afslutte deres rengøring med en lille gulvvaskemaskine på trods af størrelsen er den yderst effektiv. Maskinen tilbyder en god og kraftig rengøring, den tilbyder en effektiv
Gl er en enkel disc skrubbemaskine tilgængelig med både Pro og Plus udstyr.Den er ideel til at rengøre supermarkeder, butikker, skoler, restauranter, kantiner, lagerbygninger, showrooms, workshops og produktionsområder. Maskinen er udstyret med et panel med soft-touch knapper og mini digital display, som viser batteriniveauet og arbejdstimer.Den lille touchskærm gør det muligt at bruge maskinen både hurtigere og mere intuitivt. Spar tid hver dag: start en vedligeholdelsesrutine ved at trykke på ECO mode og start. Eco mode funktionen hjælper med at forebygge vandspild, samt spild af energiforbrug og vaskepulver ved kun at bruge lige netop det maskinen skal bruge. Touchskærm teknologi øger kvaliteten af rengøringen, da den tilpasser maskinens funktioner til din rengøring så rengøringen bliver mere præcist. ID-systemet foreslår de rigtige indstillinger til at få bugt med dine rengøringsproblemer, hvilket øger produktiviteten og præstationen.

Selve skraberen er lavet af aluminium og rammen er lavet af et korrosion resistent materiale, så GL er helt beskyttet mod fugt mens kvaliteten og præstationen bevares.
Højtryksbørste.
Børstens tryk kan ligge på op til 30 kg, hvilket gør det nemt at fjerne selv det mest stædige skidt på hver en slags gulve.

Sikkerhed.
Når håndtaget slippes, slukker maskinen så brugeren er garanteret sikker selv hvis maskinen bliver stoppet pludseligt.
Opdag FFM universet og oplev fordelene ved konstant at være forbundet med My.Machine app.

FFM er løsningen, der tillader dig at have et komplet overblik over rengøringen lige ved dine fingerspidser. Med GL rammer præcisionen selv de mindste områder, så du ved allerede alt om maskinens præstationen. Fra hvor maskinen opbevares, hvordan maskinen bruges, forbruget, dens tilstand, opladningen og vedligeholdelse på maskinen. Med FFM er intet ude af kontrol længere.

Maskinen kører på AGM batterier.

Tekniske Data.
Teoretisk produktivitet 1000 kvm/t
Arbejds brede 355mm
Børstens tryk 30 kg
Renvandstank 15L
Snavsvandstank 17L
Trækkraft (V) 24/semi auto
Batteritid 2t
Maskinens mål (L x H x B) 765 x 1110 x 490
Skraberens brede 440 mm
Maskinens vægt 84 kg
Støjniveau 61,4db

Leveres komplet med
AGM Batterier
On-Board Batterilader
Rondelholder
Skurebørste PPL 0,6

110293
100 Varer