• Ny
Fimap MMG Plus Standard CB -  Disc Rider
search
 • Fimap MMG Plus Standard CB -  Disc Rider

Fimap MMG Plus Standard CB - Disc Rider

119.996,00 kr.
Ekskl. moms

109192
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Fimap MMG Plus Standard CB  -   Disc Rider

Fimap MMG Plus er udstyret med touch skærm som gør rengøring til en revolutionerende oplevelse.
Det 5 tommer store high definition display giver samme fornemmelse som var det en en smartphone.
Alle funktioner og aktiviteter styres fra skærmen, hvor blot et fingertryk giver adgang til et stort udvalg af brugerdefinerede funktioner for at opfylde alle typer af krav til rengøringen med ekstrem enkelhed.

Velkommen til Rengøring i Dimension 4.0!

Fimap MMG  er nyeste skud på stammen af ride-on gulvvaskemaskiner fra Fimap, som revolutionerer den professionelle rengøringsverden, fordi den leverer en ekstrem bæredygtighed, er stabil og ikke mindst er en prisoverkommelig rengøringsmetode

MMG er en avanceret, teknologisk gulvvaskemaskine, der gør rengøringen intelligent, interaktivt og let. De mest innovative løsninger bruges til at få de bedste resultater og fordele i små og mellemstore områder. Det nye design giver komfort og sikkerhed under brug og sætter produktkvaliteten i fokus.
MMg leveres både med disc og valsebørste/fejemaskine i både Basis og Plus-versioner samt som orbital skrubber. Plus versioner er udstyret med den innovative teknologi iD-intelligent Drive.

Maskinen er fleksibel og er i stand til at arbejde i ethvert miljø og alle forhols som i supermarkeder pakhuse, indkøbscentre, produktionssteder, swimmingpools, fitnesscentre, biludstillinger og serviceområder.

MMG pimplementerer elegant Industry 4,0 gennem kombination af teknologiske innovationer, og smart design. FFM (Fimap Fleet Management) lader MMG kommunikere med dig, når du har lyst. Takket være iD systemet ken operatøren interagere på en meget anderledes måde, via et touchscreen display. Alt bliver så intuitivt, hurtigt og nemt, som brug af en smartphone.

Med Fimaps FSS (Fimap Solution Saver) kan du spare op til 40% vand og rengøringsmiddel!

Udstyret med en stor vandtank, så du sparer tid på genfyldning. Sammenlignet med en traditionel gulvvaskemaskine, kan du spare op til 25% på tidsforbruget. For hver 4 timer, sparer du altså op til en time! Velegnet til store skoler, sportshaller, supermarkeder, varehuse, lagerhoteller og virksomheder med store gangarealer. Kan leveres i flere varianter med hhv. 65, 75 og 85 cm. vaskebredde, samt versioner med valsebørste og diskbørste.

Produktinformation:
 • Arbejdsbredde: 64 cm.
 • Sugefod 88 cm
 • Vaskeareal pr. time: Op til 4.500 m2.
 • Køretid pr. opladning: Op til 4 timer.
 • Rent-/snavsevandstank: 110/110 liter.
 • Integreret batteri og lader.
 • Leveres komplet med 2+1 børster. 38,5 cm
 • LxHxB 160,2x1242x881

Leveres med GEL batterier, Børster og Rondelholdere.

Se video

 


 

 

109192
100 Varer