Kategori: Arbejdstøj

Der er 23 varer.

Viser 1-23 af 23 element(er)

Aktive filtre

Arbejdstøj

CleanXperts arbejdstøj spænder bredt og vi har et stort udvalg

Vi har så stort et udvalg i arbejdstøj, at det dækker de flestes behov. Det betyder, at vi har arbejdstøj i flere farver som f.eks. sort, hvid, blå, grøn til både mænd, kvinder og børn. Størrelserne på arbejdstøjet ligger fra helt små til meget store størrelser - så alle uanset højde og drøjde kan købe arbejdstøj hos CleanXpert.

Tidligere var der ikke arbejdstøj til kvinder, men i dag er der mange udbydere af kvindearbejdstøj, og vi har samlet et stort udvalg her hos CleanXpert. Kvinder stiller nemlig også krav til valg af arbejdstøj, derfor er det tilpasset kvinders facon og form. Om du er til lav eller høj talje, faconsyet eller løsthængende tøj, så har vi serier, som passer til dine behov og ønsker.

Børnene skal ikke snydes - de skal have arbejdstøj ligesom mor og far! Så kan de også være med i værkstedet, stalden, haven eller lignende steder. Til børn har vi blandt andet arbejdsbukser, arbejdsoveralls, kedeldragter, termotøj, arbejds T-shirtsog regntøj. Børnearbejdstøjet er både praktisk, funktionelt, slidstærkt og kan holde til leg og skiftende temperaturer.

Mange mærker i arbejdstøj

Vi har funktionelt og smart arbejdsbeklædning i mærker som Jobmanog mange flere. De har hver især nogle specielle funktionaliteter og egenskaber, som fx løsthængende lommer på bukserne, vandsøjletryk på jakkerne, der gør dem vandtætte, varmt for i jakkerne, så du kan holde varmen i vinterkulden, eller ventilation så du undgår at svede for meget under arbejdet i sommervarmen. Vi har arbejdstøj, som passer til både kolde, våde og blæsende forhold, såvel som solrige sommerdage.

Arbejdstøj til al slags arbejde

Vi kan klæde dig på i arbejdstøj, der opfylder kravene fra både dig og din arbejdsplads. Det er uanset, om du arbejder inden for industri, landbrug, eller du er håndværker som fx tømrer, murer, smed, blikkenslager, mekaniker med mere. Om du arbejder indendørs eller i det fri, så kan vi klæde dig på. Vi har arbejdstøjet - også billigt arbejdstøj, der passer til dit fag. 

Sikkerhedskrav til arbejdstøj

Stil krav til dit arbejdstøj! Vi har et stort udvalg af sikkerhedstøj, der lever op til diverse krav om certificeringer. Har du et job, som stiller krav til certificering, kan vi tilbyde arbejdstøj til svejsning, arbejde med kædesav, brandhæmmende arbejdstøj til fx offshore, arbejde i trafikerede områder, hvor det er vigtigt at blive set med reflekser på arbejdstøjet samt flere typer af sikkerhedsarbejdstøj.

Størrelsesguide til arbejdstøj

For at få arbejdstøjet, som passer netop til dig, kan du bruge vores målskema, der guider dig til at vælge den rigtige størrelse. Målskemaet finder du under de enkelte produkter. Der kan du også se en størrelsesguide til, om arbejdstøjet er stor, lille eller normal i størrelsen. Derudover finder du en guide til, hvordan du måler dig korrekt.

Vi fører et bredt sortiment af arbejdstøj til professionelt rengøringspersonale her hos CleanXpert. Du kan vælge mellem trøjer, shorts, bukser og jakker fra gode mærker som JobMan, der garanterer høj kvalitet, god pasform og et pænt design. Priserne på vores arbejdstøj befinder sig på et meget rimeligt niveau. Har du særlige krav til arbejdstøjet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 22 33. Så finder vi i fællesskab frem til en tilfredsstillende løsning.