Kategori: Affaldssække Plast & Papir

Der er 30 varer.

Viser 1-30 af 30 element(er)

Aktive filtre

Affaldssække

Affaldssække er meget praktiske både indenfor og udendørs. Hos CleanXpert sælger vi flere typer affaldssække. Vi har både sorte og klare Affaldssække. Affaldssækkene Fåes i mange varianter. Og vores Affaldssæk. Er meget robuste og er derfor brugbar til det meste affald.

CleanXpert og Affaldssække

har flere forskellige haveaffaldssække. Vi har eksempelvis en funktionel Affaldssæk og en sammenfoldelig Affaldssæk Hos CleanXpert har vi affaldssække med 40 og 55 hvor 55 Affaldssæk er den stærkeste. Det er vigtigt at være ops på hvilken farve Affaldssække, du vælger. På nogle genbrugspladser er der en lovgivning der retning giver at man kun må bruge klare Affaldssække. Det vil sige at hvis man eksempel vis kommer med sit affald i sorte Affaldssække vil du blive henvist til at omrokeret til klare Affaldssække. Da genbrugspladsen ikke kan se hvad indhold du har i din sorte Affaldssæk.

Affaldssækkene og størrelse

CleanXpert sælger en sammenfoldelig affaldssæk som kan indeholde 250 liter. Og vi er en af Danmarks største leverandør af rengøringsartikler. Vi leveres eksempelvis Affaldsrække over hellelandet og bestræber os på at være de førende inden for rengøringsartikler her i blandt som foreskrevet de bedste produkter som klare Affaldssække i en absolut top kvalitet.