Kategori: Køkkenruller

Aktive filtre

Køkkenrulle

køkkenrulle på CleanXpert Hos CleanXpert har vi købt ruller Din virksomhed skal bruge. Vi har altid gode tilbud og leverer over hele landet. Vores køkker ruller er forskellige kvaliteter fra ET, der hænger til # lags køkkenruller, så kvalitet er der i Top Du finder, kan du også købe svanemærkede køkkenruller, så det er muligt ved grave, der er tænker i miljøet. På CleanXpert kan du købe ind til hele Virksomhed, så du aldrig mangler noget til dette køkken eller badeværelse. Vi har også aftørringspapir.

Bestilling

dit toiletpapir, køkkenruller og vådservietter simpelt og nemt på vores webshop.Vi har et stort udvalg af toiletpapir, køkkenruller og håndpapir, så hvorfor giver vi, ved vi har den rette løsning til at grave og spise. Alle vores varer kan bestilles på vores webshop til både virksomheder og private.Hos CleanXpert har vi kun de bedste leverandøre. 

varer

Vælg mellem forskellige køkkenruller, håndklædeark og toiletpapir fra de bedste mærker. Vi har forskellig slag køkkenruller og toiletpapir. Du kan selv bestemme antal ark og lag, uanset hvad du vælger er kvaliteten altid i toppen.Vi har lige præcis det, du leder efter. Vi har varianter af køkkenruller, som passer til din præferencer og behov. Vi kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige køkkenrulle, som passer perfekt til dette behov og miljø.Vores hvide køkkenruller er et godt valg til vores økonomibevidste kunder. Det er en billigere slagge, mænd kvalitet og dens sugeevne er gud kvalitet. Vi har også både miljømærkede og svanemærkede køkkenruller til vores blotte miljøbevidste kunder.