Kategori: Sæbedispensere

Der er 23 varer.

Viser 1-23 af 23 element(er)

Aktive filtre

Sæbedispensere

På denne side kan du se de mange flotte og praktiske sæbedispensere, du har valgt at vælge mellem til det offentlige og private firma her på CleanXpert webshoppen. Det er vigtigt, ved hygiejnen omkring håndvasken er i orden, hvorfor kvalitetsfulde sæbedispensere som dem, du finder i sortimentet nedenfor, er at foretrække. En leverandør som Tork-gearprodukter og dispensere i en garanteret høj kvalitet. Se selv næste på udvalget af sæbedispensere nedenfor.

Sæbedispensere og Hygiejne 

Hos CleanXpert.dk har vores kunder mange muligheder for at vælge og kombinere sæber, sæbedispensere og pumper til deres eget behov. Vi har især et godt udvalg af nydelige sæbedispensere til diverse institutioner og arbejdspladser, såvel som til private. Du finder alt, hvad du skal bruge på vores hjemmeside. Hvis du synes, at badeværelset har brug for ændringer eller hvis du er træt af at se på sæbebeholderen. Eller hvis du blot kunne tænke dig at prøve noget nyt, så har vi hvad du skal bruge!

Fritstående eller monteret

Udover det så kan du også vælge imellem sæbedispensere til væggen eller fritstående sæbedispensere. En fritstående sæbedispenser er bedre til private, hvorimod en vægmonteret sæbedispenser er bedre til erhvervet. De fritstående sæbedispensere er til dig, der gerne vil kunne se din sæbe. Sæbedispenseren til væggen er en god løsning til dig, der gerne vil have din sæbe et bestemt sted eller hvis du har brug for en større mængde af sæbe til f.eks. en arbejdsplads. Den monterede sæbedispenser er nem at montere. Vores udvalg består af forskellige sæbedispensere med pumpehoveder, doseringer og diverse pumpehoveder. Genopfyldningen af din sæbedispenser er nemt og hurtigt.