Kategori: Grundrengøring

Aktive filtre

Grundrens Svane 1 ltr
  • -15%
148301

Grundrens Svane 1 ltr

26,95 kr. -15% 22,91 kr.
There are not enough products in stock

Grundrengøring

Rengøringsmidler til en nem og effektiv grundrengøring. Altså rengøringsmidler til den mere krævende grundrengøring, som fx rengøring af et fedtet køkken, overflader der skal males, havemøbler og i det hele taget rengøringsopgaver, der kræver en mere grundig rengøring. Det er en god ide, at bruge grundrengøringsmidlerne sammen med ekstra varmt vand, da varmen fra vandet kan hjælpe rengøringsmidlerne med at virke endnu mere effektivt.

Kan bruges til mange ting.

Grundrens er et meget effektivt rengøringsmiddel mod snavs og fedt. Man kan anvende grundrens steder som er meget fedtede eller snavsede og som almindelig universalrengøringsmiddel ikke kan fjerne. Grundrens er velegnet til i eksempel restauranter, fødevareindustrien eller autobranchen. Men det være en god idé at bruge grundrens. Hvis man eksempelvis have renset en Tilrøget lejlighed, Vil grundrens være en effektiv måde at vaske vægge og gulve over med.

Svanemærket

Her hos Cleanxpert har vi et bredt udvalg af grundrengøringsmidler og mange af vores produkter er Svanemærket. Det er en garanti for at produktet ikke skader miljøet som andre ikke-svanemærkede produkter Kan gøre. Grundrens kan fås med parfume, som giver en frisk og naturlig duft. Ønsker man ikke grundrens med parfume, har vi også uden. CleanXpert din totalleverandør.

Rengøringsprodukter