Kategori: Pærer

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

3075

Pære HQL 125 W

119,95 kr.
There are not enough products in stock

Vi har et stort udvalg af pære på vores webshop CleanXpert.dk. Vi har bl.a. LED, Halogen og dekorative pære.

Farvegengivelse.

Inden du vælger en pære, er det vigtigt at kende begrebet RA. RA betyder hvor godt lyset er til at gengive farver. Dagslys har en RA på 100, hvilket vil sige, at lyset gengiver farver perfekt. Halogenpærens RA ligger på 99 og en LED pære ligger ofte mellem 80-95. Til vores private kunder anbefaler vi en pære med en RA på minimum 80. LED pære er populære bl.a. på grund af deres længe levetid. I forhold til andre pære angives en LED pære i Lumen og ikke Watt. LED pære er perfekte til udendørs brug, da de lysets levetid holder i lang tid. Det er dog en dyrere pære, men da pæren sjældent skal skiftes taber brugeren ikke penge på LED pæren.Vi anbefaler LED pære i farven warm White og med en RA på minimum 80 for at undgå et koldt hvidt lys. En af de eneste ulemper ved LED pæren er, at dens RA er lavere end en halogenpære.

 LED pærer 

Udover det har vi også den klassiske halogenpære. Halogenpærer har en RA på 99, hvilket betyder at halogenpærerne gengiver farven næsten perfekt og giver et varmere og mere behageligt lys.Halogenpæren har den fordel, at den er billigere, men til gengæld har den en kortere levetid end en LED. Vores udvalg af halogenpære består af Philips, Gubi, Dura Lamp, Flos, e3light, GN m.mVi har også et udvalg af dekorative pære, da pæren ofte er synlig hos mange moderne lamper. Vi har smukke og farverige pære i LED og Halogen fra mærker som Plumen, Tivoli Lights, Philips, Tala, e3light, Megaman og mange flere.

Andre pærer

Hos CleanXpert har vi en kollektion af pære, som er helt specielle. Nemlig samarbejdet mellem Philips og Apple. Samarbejdet hedder Philips Hue og beskrives som fremtidens lys. Det specielle ved Philips Hue er, at pærerne er forbundet til en app, så du selv kan indstille lyset. I stedet for at skulle købe forskellige farvede pære eller en pære med timer og dæmper til, samler Philips Hue alle dine behov i en pære. Philips Hue pæren har et kæmpe spektrum af farver til ethvert humør. Hvis du ikke allerede er overbevist om, at Philips Hue er fremtidens lys, så har Philips Hue den specielle egenskab, at du kan indstille dit lys til at tænde og slukke på specifikke tidspunkter, når du ikke er hjemme.Vi har en række forskellige fatningsstørelser såsom E14, E27, GU10 og G9. Vi har også de mere unikke fatningsstørrelser som G23, GU5.3 og R7S.

Vi sælger også glødepærer, energibesparende pærer og lysstofrør.