Kategori: Tæpperenser

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Tæpperenser

Pletter på tæpper, møbler, sæder og andre tekstiler er desværre ikke til at undgå, men hvis du har den rigtige tæpperenser er du godt klædt i kampen mod pletterne. Når du er på udkig efter en ny tæpperenser, er der flere ting, du skal tage stilling til. En af de første er nr. Du har. Der findes flere forskellige modeller, når det gælder tæpperensere. De gemmer selv udøvende er til dig, der skal rengøre større større tæppebelagte arealer profession, den håndbetjente er til dig, der vilde en maskine der begge kan rengøre mindre tæppearealer samt møbler og bilsæder. Hendes hos CleanXpert har vi og udvidet valg, og du kan med garanti se lige præcis den model, der løser dine opgaver. Hvad enten skal dette være en selvudøvende maskine til virksomheder eller mindre håndbetjente til værkstedet eller hjemmet. 

Valg af tæpperenser

Med en tæpperenser bliver det nemt og ligetil ved rengøre dine gulvtæpper, polstrede møbler, bilsæder, spise gulve og madrasser. Når det er tæpperne, der trænger til en ordentlig omgang, bruger der et rengøringsmiddel, der hurtigt opløser snavset, som herefter suges op med det nu opløste snavs. Fjernes vandtanken på din hjem-og-have-tæpperenser (de gule modeller), kan også disse bruges som en almindelig støvsuger eller vådstøvsuger til f.eks. rengøring af gulve, tæpper, bilsæder mm.

Kapacitet

En tæpperenser vil typisk være jeg står til ved forsinkelse fra 8-12 m3 pr. tid og opefter. Der skelnes mellem om du bruger og håndmundstykke eller gulvmundstykke. Håndmundstykket er mindre og derfor er der ikke så stor kapacitet pr. kvadratmeter. Hvis du kun skal bruge maskinen derhjemmer, så er en tæpperenser med kapacitet på 8-18 m3 pr. tid normalt nok. Hvis du skal rengøre større område med tæpper, så skal du satse på min. 25 m3 pr. tid og du skal vælge din maskine skal benytte Spray-Ex eller I-Capsol teknologi.

Spray-Ex og I-Capsol

Langt de fleste opgaver med rengøring af tæpper, møbler og bilsæder kan du løse med Spray-Ex-maskiner, som sprøjter rensevæske ud og suger på et arbejdsgang. Spray-Ex metoden efterlader tæppet eller stoffet let fugtet, hvorefter det skal tørre 12-24 timer alt efter rengøringsmiddel, ventilation i rummet og rumtemperatur. Du kan kombinere din Spary-Ex tæpperenser med blæser som forkorter tørretiden betydeligt. Skal du rengøre butik tæppearealer, og vil du ikke have efterladet fugt på tæppet, så er det I-Capsoltæpperenserne, som du skal se nye på. Med I-Capsol tæpperenseren indarbejder du rensemidlet i tæppet, hvorefter du kan efterlade det, indtil du støvsuger næste bande. I-Capsol tæpperenseren indkapsler snavs og skidt i krystaller, så det kan støvsuges på helt almindeligt. Denne metode egner sig til at besøge steder med meget trafik, hvor man ikke kan efterlade tæppet fugtigt som fx. gangarealer på hoteller, hotelværelser, restauranter, butikker mm.

Professionel udstyr

Andre ting der vil være godt på tænke på, er om du skal vælge en tæpperenser til professionel brug eller en almindelig "Hjem & Have". bruger tæpperenseren i forbindelse med dette arbejde, så skal du selv vælge en grå model fra Kärcher - den store farve betyder altid, til det er en professionel tæpperenser. Skal du udelukkende bruge tæpperenseren i hjemmet, er det de gule "Home & Garden" -modeller, som du skal koncentrere dig om, medmindre du bare vil have det bedste, vi kan tilbyde, så er de store modeller lige noget for dig.Her på siden kan du se en oversigt over alle de tæpperensere, som vi har i sortimentet lige nu. Har du specifikke Vil, kan du bruge filtrene i venstre side, mænd ellers er det bare ved kigge sig omkring og lade sig inspirere. Kig også gerne på nogle af dem