Kategori: Måtter

Der er 14 varer.

Viser 1-14 af 14 element(er)

Aktive filtre

Dørmåtter

Dørmåtters opgave er at stoppe skidt og snavs allerede ved indgangen. På den måde holder du dine gulve bedst muligt rene. Det ødelægge og slide hurtigt dine gulve ned hvis snavs og småsten bliver slæbt med ind i bygningen.

Forskellige måtter

Dørmåtter har en praktisk funktion, og heldigvis behøver de ikke værgrund. Dørmåtter leveres i alverdens farver, mønstre samt med logo. På den måde kan din dørmåtter blive en integreret del af din indretning. Dørmåtter findes også i forskellige former, så der er altid uendelige muligheder, når du skal vælge den rigtige dørmåtte.e ensartet af den


Praktiske måtter

De fleste er ved jo at det er en god idé, at have dørmåtter i entré og bryggers samt ved andre indgange. Men Flere glemmer derimod, at det også kan være en rigtig god idé at bruge måtter ved terrassedøre. Måtter ved Terrassedøre er ofte anbragt i stue og køkken, som er rum, hvor man opholder sig meget. Derfor er derfor oplagt i disse rum at vælge dørmåtter i flotte farver som passer til rummets design.

Det kan godt betale sig at forebygge mod skidt og snavs ved for eksempel at have store måtter liggende ved indgangspartier og lignende. Vi kan tilbyde et rigtigt flot sortiment af flere forskellige måtter i solid kvalitet herunder. Der er tale om måtter i forskellige mål og størrelser, så du vil helt sikkert kunne finde en variant, der passer til lige netop dine behov. Producenten 3M producerer nogle rigtigt kraftige og slidstærke varianter.

Info

Hos Cleanxpert har vi mange forskellige rengørings artikler og vi fornyer jævnligt vores vare sortiment. Vi er førende rengørings grossist så har altid hvad din virksomhed skal bruge. Forside.