Tøjvaskeprodukter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilbud! Vaskepulver u/parfume, Universal m/enzymer 10 kg Forstør

Vaskepulver u/parfume, Universal m/enzymer 10 kg

124121

New product

109,95 DKKekskl. moms

Stykpris v/ 109,95 DKK ekskl. moms

64 stk. 79,96 DKK

Tilføj til favoritliste

På lager
Fri fragt over 1500,- kr.

802 Varer

Vaskepulver u/parfume, Universal m/enzymer 10 kg

Produktbeskrivelse: Vaskepulver 10 kg
Indhold: Vaskepulver uden parfume, med enzymer, aktivt fra 30 grader
Anvendelse: Til vask af tøj, klude og mopper. Må ikke bruges til uld og silke
Varenummer: 20350
EAN nr.: 5701084020353
Bestillingsenheder: Colli: 1x10 kg. 64 colli pr palle
Emballage: Plastsæk
Dosering:
• Blødt vand, 4,5 kg tøj, 60-100 gram
• Middelhårdt vand, 4,5 kg tøj, 80-120 gram
• Hårdt vand, 4,5 kg tøj, 100-140 gram
• Meget hårdt vand, 4,5 kg tøj, 120-160 gram

pH værdi: 10-11,5
Bortskaffelse: Tom emballage skal bortskaffes som farligt affald

DET ER DER GENERELT I VASKEPULVER

VASKEAKTIVE STOFFER
Tidligere var sæbe til vaskemiddel fremstillet af en blanding af kalium- og natriumsalte og naturlige fedtsyrer fra dyr, men sæben var ikke særlig virkningsfuld. I dag er der udviklet et meget stort antal sæber eller detergenter – blandt andet vegetabilske sæber på primært kokosolie.

Herudover indeholder vaskemiddel de kemisk fremstillede tensider, som er et af de vigtigste stoffer i vaskemiddel. Hvert tensidmolekyle har et hydrofilt hoved, der tiltrækker vandmolekyler, og en hydrofob hale, der afviser vand og samtidig sætter sig fast på olie og fedtstoffer. De modsatrettede kræfter løsner snavset og sørger for at holde det flydende i vandet.

KALKBINDERE
Kalk i vandet nedsætter sæbernes vaskeevne, og kalkbinderne gør vandet blødere og hindrer dannelsen af kalksæbe på tøjet. Kalkbindere er oftest en zeolit, som er en kemisk forbindelse. Citrat- og carbonatforbindelser er også basisingredienser – og de stabiliserer pH-værdien i vandet. En høj pH-værdi sikrer blandt andet, at pletter slipper tøjet godt, og at iltblegning virker optimalt på hvidt tøj.

ENZYMER
En vigtig bestanddel i vaskemiddel er enzymer, der virker ved at nedbryde pletterne på tøjet, der skal vaskes. Enzymer udgør maksimalt en procent af det samlede indhold i vaskemiddel. Enzymet protease virker på blod, græs og andre proteinholdige pletter, fedtpletterne fjernes af lipase, cellulase holder på tøjets farver, og pektinase fjerner frugtsaft. Enzymer er naturligt forekommende i naturen.

BLEGNING OG PARFUMER
Den mindste gruppe af stoffer er hjælpestoffer som blandt andet: skumdæmpere, da et højt skumniveau gør det sværere at få tøjet rent, konserveringsmiddel, der sikrer, at flydende vaskemiddel ikke mugner, farvebeskyttende midler, der jagter og opsuger alle løsnede farvemolekyler, så tøjet tager mindre farve af hinanden, og endelig parfumen, der kun har til formål at få tøj til at dufte godt. Änglamark vaskemiddel indeholder ikke parfumer.

Danmarks billigste rengørings grossister se mere på linket Her.

Skriv en anmeldelse

Vaskepulver u/parfume, Universal m/enzymer 10 kg

Vaskepulver u/parfume, Universal m/enzymer 10 kg

ANDRE PRODUKTER I DEN SAMME KATEGORI: