Skydestiger

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Teleskopstige 13 Trin 3,8 mtr

7720

New product

1 795,00 DKKekskl. moms

Tilføj til favoritliste

På lager
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Teleskopstige 13 Trin 3,8 mtr

En meget kompakt teleskopstige, som er ideel til transport. Stigen låser automatisk, når stigen trækkes ud - Stigen er anti-smudsbehandlet har eloxerede vanger og er skridsikker.

Tekniske data:
  • Max. stigelængde: 3,80 mtr.
  • Antal trin: 13
  • Trinafstand: 30 cm.
  • Transportmål: 102 x 50 x 8,5 cm.
  • Udvendig stigebredde: 44,5 - 50 cm.
  • Vægt: 15 kg.
  • Max. belastning: 150 kg.

Godkendelse: EN 131.

Da teleskopstigen blev introduceret var det en revolution inden for stiger. Transport af stiger var forinden en stor udfordring på grund af stigernes længder. Almindelige stiger kan ikke reduceres i størrelse for nemmere opbevaring og transport, som teleskopstigen kan. Det ses stadig i bybilledet at fx vinduespudsere transporterer deres lange stiger på ladet eller taget af deres biler, men det bliver mere og mere almindeligt at bruge disse fordelagtige teleskopstiger for at komme hurtigt og nemt rundt. En 3,8 mtr lang stige med 13 trin, kan nu reduceres til sølle 102 cm.

For almindelige mennesker, der bor i villa og har have, optager teleskopstigen ikke megen plads i redskabsskuret. Den er nem og bekvemmelig at hente frem, og mon ikke der så også hyppigere bliver udført opgaver på matriklen.

En teleskopstige er lige så sikker som en almindelig stige, da den låser hvert eneste trin fast.

Når teleskopstigen skal foldes ud, hiver man blot opad i trinnene, så folder teleskopstigen sig automatisk ud. Hvert enkelt led låser, når de foldes helt ud. Det betyder også, at du selv bestemmer, hvor mange trin der skal åbnes, og dermed hvor høj stigen skal være. Når stigen skal foldes sammen, trykker du på sikkerhedsknapperne, og stigen folder sig sammen - trin for trin.

Skriv en anmeldelse

Teleskopstige 13 Trin 3,8 mtr

Teleskopstige 13 Trin 3,8 mtr

ANDRE PRODUKTER I DEN SAMME KATEGORI: