Kategorier

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Sikker betaling

CleanXpert ApS er forpligtiget til at beskytte din sikkerhed og privatlivets fred. Dine personlige oplysninger og kreditkortoplysninger behandles som strengt fortrolige, og vi bestræber os på altid at respektere dit privatliv.

 Når du indtaster dine kreditkort oplysninger på webstedet, er de oplysninger beskyttet ved brug af Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Dette krypterer dine oplysninger og sikrer, at oplysninger, du indsender ikke kan læses i det usandsynlige tilfælde det er opsnappet.

 Hvis du er usikker på, når SSL-sikkerhed bliver anvendt, kontroller venligst, at der er en hængelås ikon eller Key ikon i den grå bjælke i bunden af den side, du læser, eller i den øverste adresselinjen.

 Alle oplysninger, som vi anmode dig til at behandle din ordre eller registrere dig på siden, vil ikke blive videregivet til parter uden CleanXpert ApS.